pendik escort bayan
ak

Eskişehirspor-bandırmaspor Maçı Ankara'da Oynanacak

28.10.2016 - 18:48, Güncelleme: 28.10.2016 - 18:48
 

Eskişehirspor-bandırmaspor Maçı Ankara'da Oynanacak

- Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: "Müteahhit firma, TOKİ ile yaptığı protokol çerçevesinde stadyumun devir teslim işlemini yapamadığı için Bandırmaspor maçını Osmanlı Stadı'nda oynayacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, daha önce Eskişehir'de yapılacağını açıkladığı Bandırmaspor maçını, müteahhit firmanın devir teslim işlemini yapamadığı için Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.Ünal, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, TFF 1. Lig'in 9. haftasındaki Bandırmaspor maçını yeni statta oynayacakları yönünde açıklama yaptıklarını hatırlatarak, "Müteahhit firma, TOKİ ile yaptığı protokol çerçevesinde stadyumun devir teslim işlemini yapamadığı için Bandırmaspor maçını Osmanlı Stadı'nda oynayacağız. Müteahhit firma, TOKİ ile devir teslimi yapıldıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Genel Müdürlüğünden stadı kiralayacağız. Müteahhit firmadan almış olduğumuz izin çerçevesinde Bandırmaspor maçını yeni statta oynamak istedik. Bir taraftan da şöyle düşündük; resmi yazılar da geldiğinde, zaten geçen yıldan olan bir cezamız var, özellikle açık tribün taraftarını kapsayan bir ceza. Birlik beraberlik içerisinde, Eskişehirspor sevgisinin ne olduğunu gösterebilecek şekilde, stadyumun tamamını doldurarak Yeni Malatyaspor maçıyla stadımızın açılışını planladık."Ünal, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun, Göztepe maçına ilişkin 3-0 hükmen mağlup sayılmaları ve 3 puanlarının silinmesi kararını da Tahkim Kuruluna taşıyacaklarını bildirdi.Eskişehirspor ile Bandırmaspor, 30 Ekim Pazar günü saat 15.00'te Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak.
- Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: "Müteahhit firma, TOKİ ile yaptığı protokol çerçevesinde stadyumun devir teslim işlemini yapamadığı için Bandırmaspor maçını Osmanlı Stadı'nda oynayacağız"


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, daha önce Eskişehir'de yapılacağını açıkladığı Bandırmaspor maçını, müteahhit firmanın devir teslim işlemini yapamadığı için Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

Ünal, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, TFF 1. Lig'in 9. haftasındaki Bandırmaspor maçını yeni statta oynayacakları yönünde açıklama yaptıklarını hatırlatarak, "Müteahhit firma, TOKİ ile yaptığı protokol çerçevesinde stadyumun devir teslim işlemini yapamadığı için Bandırmaspor maçını Osmanlı Stadı'nda oynayacağız. Müteahhit firma, TOKİ ile devir teslimi yapıldıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Genel Müdürlüğünden stadı kiralayacağız. Müteahhit firmadan almış olduğumuz izin çerçevesinde Bandırmaspor maçını yeni statta oynamak istedik. Bir taraftan da şöyle düşündük; resmi yazılar da geldiğinde, zaten geçen yıldan olan bir cezamız var, özellikle açık tribün taraftarını kapsayan bir ceza. Birlik beraberlik içerisinde, Eskişehirspor sevgisinin ne olduğunu gösterebilecek şekilde, stadyumun tamamını doldurarak Yeni Malatyaspor maçıyla stadımızın açılışını planladık."

Ünal, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun, Göztepe maçına ilişkin 3-0 hükmen mağlup sayılmaları ve 3 puanlarının silinmesi kararını da Tahkim Kuruluna taşıyacaklarını bildirdi.

Eskişehirspor ile Bandırmaspor, 30 Ekim Pazar günü saat 15.00'te Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.