pendik escort bayan
ak

Eskişehirspor, Balıkesirspor Baltok Maçından Umutlu

16.11.2017 - 15:38, Güncelleme: 16.11.2017 - 15:38
 

Eskişehirspor, Balıkesirspor Baltok Maçından Umutlu

- Teknik direktör İldiz: "Balıkesir'e umutlu gidiyoruz. İyi bir mücadele vereceğimize inanıyoruz. Kazanan taraf olmak istiyoruz"- "Kulübe kaynak sağlanmak adına başkan ve yönetime sahip çıkılmalıdır, yoksa Eskişehirspor için kaos başlar"

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, 19 Kasım Pazar günü deplasmanda yapacakları Balıkesirspor Baltok maçına umutlu gideceklerini söyledi.İldiz, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, siyah-kırmızılı takımın son haftalarda futbol adına iyiye gittiğini belirterek, her geçen hafta daha iyi olacaklarını kaydetti.MKE Ankaragücü ile sahalarında yaptıkları son maçta iyi oynadıklarını anlatan İldiz, şöyle konuştu:"Son Ankaragücü maçında oynadığımız oyunla skor doğru orantılı değildi. Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Hiçbir şeyden etkilenmeden futbolcularımla hazırlanmaya çalışıyoruz. Balıkesirspor Baltok deplasmanı da zorlu geçecek. Bu sezon sahalarında hiç mağlup olmadılar. Ancak biz de iyi takımız. İçinde bulunduğumuz durum nedeniyle deplasmanda ve sahamızda yapacağımız maçları puan ve puanlarla kapatmak zorundayız. Balıkesir'e umutlu gidiyoruz. İyi bir mücadele vereceğimize inanıyoruz. Kazanan taraf olmak istiyoruz."İldiz, Eskişehirspor'un içinde bulunduğu zor durumdan çıkması için kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu'na destek verilmesi gerektiğinin altını çizerek, "Seçilmişlerin, atanmışların, herkesin destek olması lazım. Kulübe kaynak sağlamak adına başkan ve yönetime sahip çıkılmalıdır, yoksa Eskişehirspor için kaos başlar. Bu durumdan ben ve oyuncularım da olumsuz etkileniyoruz." ifadelerini kullandı.
- Teknik direktör İldiz: "Balıkesir'e umutlu gidiyoruz. İyi bir mücadele vereceğimize inanıyoruz. Kazanan taraf olmak istiyoruz"- "Kulübe kaynak sağlanmak adına başkan ve yönetime sahip çıkılmalıdır, yoksa Eskişehirspor için kaos başlar"


ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, 19 Kasım Pazar günü deplasmanda yapacakları Balıkesirspor Baltok maçına umutlu gideceklerini söyledi.

İldiz, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, siyah-kırmızılı takımın son haftalarda futbol adına iyiye gittiğini belirterek, her geçen hafta daha iyi olacaklarını kaydetti.

MKE Ankaragücü ile sahalarında yaptıkları son maçta iyi oynadıklarını anlatan İldiz, şöyle konuştu:

"Son Ankaragücü maçında oynadığımız oyunla skor doğru orantılı değildi. Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Hiçbir şeyden etkilenmeden futbolcularımla hazırlanmaya çalışıyoruz. Balıkesirspor Baltok deplasmanı da zorlu geçecek. Bu sezon sahalarında hiç mağlup olmadılar. Ancak biz de iyi takımız. İçinde bulunduğumuz durum nedeniyle deplasmanda ve sahamızda yapacağımız maçları puan ve puanlarla kapatmak zorundayız. Balıkesir'e umutlu gidiyoruz. İyi bir mücadele vereceğimize inanıyoruz. Kazanan taraf olmak istiyoruz."

İldiz, Eskişehirspor'un içinde bulunduğu zor durumdan çıkması için kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu'na destek verilmesi gerektiğinin altını çizerek, "Seçilmişlerin, atanmışların, herkesin destek olması lazım. Kulübe kaynak sağlamak adına başkan ve yönetime sahip çıkılmalıdır, yoksa Eskişehirspor için kaos başlar. Bu durumdan ben ve oyuncularım da olumsuz etkileniyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.