pendik escort bayan
ak

Eskişehir'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu

01.09.2016 - 15:38, Güncelleme: 01.09.2016 - 15:38
 

Eskişehir'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu

CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer: - "İnönü’den Dumlupınar’a, Kuruluş Savaşımızın en önemli başarıları bugün üzerinde onur ve gururla yaşadığımız bu topraklarda gerçekleşmiştir"

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çakırözer, mesajında, Kurtuluş Savaşı'nın tam kalbinde yer alan Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yılını coşku ve onurla kutladıklarını bildirdi. 94 yıl önce Başkomutan Mustafa Kemal’in öncülüğünde mücadeleye giren kadın erkek, genç yaşlı tüm kahramanların gözlerini dahi kırpmadan, kanları ve canları pahasına işgalden zafere, zaferden cumhuriyete yürüdüklerini ifade eden Çakırözer, şunları kaydetti: "İnönü’den Dumlupınar’a Kuruluş Savaşımızın en önemli başarıları bugün üzerinde onur ve gururla yaşadığımız bu topraklarda gerçekleşmiştir. Tüm dünyaya örnek olan bu mücadelede Eskişehir ve Eskişehirliler bir kez daha adlarını altın harflerle tarihe yazdırmışlardır. Çağdaş Türkiye’nin ve cumhuriyetin doğuşuna da beşiklik etmiş bu topraklarda 94 yıldır özgür ve bağımsız olarak yaşamamızda bu mücadelenin ruhu ve kararlılığı vardır. 15 Temmuz’da ülkemizin yaşadığı kanlı darbe girişimi ve ne yazık ki hemen her gün gelen şehit haberleri ülkemizi yasa boğmaktadır. Ülkemizin üstüne karabasan gibi çöken bu karanlığı yok edecek olan yine ulusumuzun kararlılığı olacaktır."Çakırözer, hep birlikte, dayanışma içinde aydınlık bir geleceğe doğru yürüme yolunun özgürlük ve demokrasiden geçtiğine değinerek, "Bu noktada bize düşen en önemli görev Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ülkemiz ve geleceğimiz için daha çok çalışmak ve emin adımlarla ilerlemektir. Atalarımıza olan borcumuzu ancak şehrimizi ve ülkemizi her alanda hak ettiği ileri noktalara taşıyarak ödeyebiliriz. Bu inanç ve güvenle, şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yılını bir kere daha kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.
CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer: - "İnönü’den Dumlupınar’a, Kuruluş Savaşımızın en önemli başarıları bugün üzerinde onur ve gururla yaşadığımız bu topraklarda gerçekleşmiştir"

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çakırözer, mesajında, Kurtuluş Savaşı'nın tam kalbinde yer alan Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yılını coşku ve onurla kutladıklarını bildirdi.

94 yıl önce Başkomutan Mustafa Kemal’in öncülüğünde mücadeleye giren kadın erkek, genç yaşlı tüm kahramanların gözlerini dahi kırpmadan, kanları ve canları pahasına işgalden zafere, zaferden cumhuriyete yürüdüklerini ifade eden Çakırözer, şunları kaydetti:

"İnönü’den Dumlupınar’a Kuruluş Savaşımızın en önemli başarıları bugün üzerinde onur ve gururla yaşadığımız bu topraklarda gerçekleşmiştir. Tüm dünyaya örnek olan bu mücadelede Eskişehir ve Eskişehirliler bir kez daha adlarını altın harflerle tarihe yazdırmışlardır. Çağdaş Türkiye’nin ve cumhuriyetin doğuşuna da beşiklik etmiş bu topraklarda 94 yıldır özgür ve bağımsız olarak yaşamamızda bu mücadelenin ruhu ve kararlılığı vardır. 15 Temmuz’da ülkemizin yaşadığı kanlı darbe girişimi ve ne yazık ki hemen her gün gelen şehit haberleri ülkemizi yasa boğmaktadır. Ülkemizin üstüne karabasan gibi çöken bu karanlığı yok edecek olan yine ulusumuzun kararlılığı olacaktır."

Çakırözer, hep birlikte, dayanışma içinde aydınlık bir geleceğe doğru yürüme yolunun özgürlük ve demokrasiden geçtiğine değinerek, "Bu noktada bize düşen en önemli görev Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ülkemiz ve geleceğimiz için daha çok çalışmak ve emin adımlarla ilerlemektir. Atalarımıza olan borcumuzu ancak şehrimizi ve ülkemizi her alanda hak ettiği ileri noktalara taşıyarak ödeyebiliriz. Bu inanç ve güvenle, şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yılını bir kere daha kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.