pendik escort bayan
ak

Eskişehir'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu

01.09.2016 - 15:13, Güncelleme: 01.09.2016 - 15:13
 

Eskişehir'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu

Eskişehir CHP Milletvekili Yüksel: - "Cumhuriyet kenti Eskişehir, düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yılında da göstermiştir ki, bağımsızlık ve özgürlük Eskişehirlinin vazgeçemeyeceği değerlerdir"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir CHP Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Yüksel, mesajında, düşman işgali altındayken dahi hiç bir umutsuzluğa kapılmadan, kanının son damlasına kadar vatan ve bağımsızlık için savaşan ecdadın, Türk milletine mücadele, özgürlük ruhunu ve Cumhuriyet’i bıraktığını ifade etti. Emanet edilen maneviyatın Eskişehir için vazgeçilemeyecek bir değer olduğunu kaydeden Yüksel, şunları kaydetti: "Cumhuriyet kenti Eskişehir, düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yılında da göstermiştir ki, bağımsızlık ve özgürlük Eskişehirlinin vazgeçemeyeceği değerlerdir. Bu maneviyat Eskişehirlinin en önemli mirasıdır. Kurtuluş mücadelesinde düşman zulmüne karşı direnen Eskişehir, Cumhuriyet için verdiği savaşı o günden beri asla bırakmamıştır. Bizler de, Eskişehir ve Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olarak mücadelemize kaldığımız yerden, kararlılıkla, devam edeceğiz." Yüksel mesajında, Cumhuriyetin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türkiye'nin ve Eskişehir'in düşman işgalinden kurtulması için mücadele eden, şehit düşen, gazi olan tüm vatandaşları saygı ve rahmetle andığını belirtti.
Eskişehir CHP Milletvekili Yüksel: - "Cumhuriyet kenti Eskişehir, düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yılında da göstermiştir ki, bağımsızlık ve özgürlük Eskişehirlinin vazgeçemeyeceği değerlerdir"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir CHP Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel, mesajında, düşman işgali altındayken dahi hiç bir umutsuzluğa kapılmadan, kanının son damlasına kadar vatan ve bağımsızlık için savaşan ecdadın, Türk milletine mücadele, özgürlük ruhunu ve Cumhuriyet’i bıraktığını ifade etti.

Emanet edilen maneviyatın Eskişehir için vazgeçilemeyecek bir değer olduğunu kaydeden Yüksel, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet kenti Eskişehir, düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yılında da göstermiştir ki, bağımsızlık ve özgürlük Eskişehirlinin vazgeçemeyeceği değerlerdir. Bu maneviyat Eskişehirlinin en önemli mirasıdır. Kurtuluş mücadelesinde düşman zulmüne karşı direnen Eskişehir, Cumhuriyet için verdiği savaşı o günden beri asla bırakmamıştır. Bizler de, Eskişehir ve Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olarak mücadelemize kaldığımız yerden, kararlılıkla, devam edeceğiz."

Yüksel mesajında, Cumhuriyetin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türkiye'nin ve Eskişehir'in düşman işgalinden kurtulması için mücadele eden, şehit düşen, gazi olan tüm vatandaşları saygı ve rahmetle andığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.