pendik escort bayan
ak

Eskişehir'e Uçakla Gelen 10 Bininci Yolcuya Ödül

19.06.2018 - 15:43, Güncelleme: 19.06.2018 - 15:43
 

Eskişehir'e Uçakla Gelen 10 Bininci Yolcuya Ödül

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanında, Brüksel'den kente yaklaşık bir yıldır sefer yapan bir özel havayolu şirketine ait uçakla gelen...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanında, Brüksel'den kente yaklaşık bir yıldır sefer yapan bir özel havayolu şirketine ait uçakla gelen 10 bininci yolcu çiçeklerle karşılandı.Vali Özdemir Çakacak, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Belçika Federal Temsilciler Meclisi Milletvekili Veli Yüksel, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Eskişehir Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya, Hasan Polatkan Havaalanına iniş yapan Tui Airlines Belgium Havayoluna ait uçağı apronda karşıladı, yolculara karanfiller verdi.Yaklaşık bir yıldır Brüksel-Eskişehir arasında karşılıklı sefer düzenleyen şirketin 10 bininci yolcusu Selim Kılıçalp'e "hoşgeldin" diyen heyet, çeşitli hediyeler verdi.Belçika'da yaşayan ve yaz tatili için ülkeye gelen gurbetçi Kılıçalp, gazetecilere yaptığı açıklamada, uçaktan inerken 10 bininci yolcu olduğu için bir heyetin kendisini karşılayacağını söylediklerinde çok şaşırdığını belirterek, yetkililere teşekkür etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanında, Brüksel'den kente yaklaşık bir yıldır sefer yapan bir özel havayolu şirketine ait uçakla gelen...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanında, Brüksel'den kente yaklaşık bir yıldır sefer yapan bir özel havayolu şirketine ait uçakla gelen 10 bininci yolcu çiçeklerle karşılandı.

Vali Özdemir Çakacak, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Belçika Federal Temsilciler Meclisi Milletvekili Veli Yüksel, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Eskişehir Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya, Hasan Polatkan Havaalanına iniş yapan Tui Airlines Belgium Havayoluna ait uçağı apronda karşıladı, yolculara karanfiller verdi.

Yaklaşık bir yıldır Brüksel-Eskişehir arasında karşılıklı sefer düzenleyen şirketin 10 bininci yolcusu Selim Kılıçalp'e "hoşgeldin" diyen heyet, çeşitli hediyeler verdi.

Belçika'da yaşayan ve yaz tatili için ülkeye gelen gurbetçi Kılıçalp, gazetecilere yaptığı açıklamada, uçaktan inerken 10 bininci yolcu olduğu için bir heyetin kendisini karşılayacağını söylediklerinde çok şaşırdığını belirterek, yetkililere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.