pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'e Gölet Müjdesi

03.04.2017 - 14:58, Güncelleme: 03.04.2017 - 14:58
 

Eskişehir'e Gölet Müjdesi

Bakan Eroğlu'nun talimatıyla 790 dekar araziye su temin edecek Alpu Büğdüz Göleti ve Sulaması kamulaştırma çalışmalarına başlanacak

ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla Eskişehir'in Alpu ilçesindeki Büğdüz Göleti ve Sulamasının kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Büğdüz Göleti ve Sulamasının kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen "olur", Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı. Büğdüz Göleti ve Sulamasının hizmete alınmasıyla 790 dekar araziye su temin edilecek.
Bakan Eroğlu'nun talimatıyla 790 dekar araziye su temin edecek Alpu Büğdüz Göleti ve Sulaması kamulaştırma çalışmalarına başlanacak

ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla Eskişehir'in Alpu ilçesindeki Büğdüz Göleti ve Sulamasının kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Büğdüz Göleti ve Sulamasının kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen "olur", Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı.

Büğdüz Göleti ve Sulamasının hizmete alınmasıyla 790 dekar araziye su temin edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.