pendik escort bayan
ak

"Eskişehir'e Düşündüklerini Yaşatacağız"

27.05.2017 - 17:58, Güncelleme: 27.05.2017 - 17:58
 

"Eskişehir'e Düşündüklerini Yaşatacağız"

- Eskişehirspor Teknik Direktörü Denizli:"İlk karşılaşmada elde edilen skoru bir yana bırakacağız, önümüzde yeni bir hedef var. Bu şehre düşündüklerimizi yaşatmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, TFF 1. Lig play-off yarı final rövanşında 29 Mayıs'ta sahalarında yapacakları Giresunspor maçında, ilk karşılaşmadaki 3-3'lük skora bakmadan mücadele edeceklerini bildirdi.Denizli, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, rakip sahadan avantajlı döndükleri skora güvenerek, rehavete kapılmamaları gerektiğini vurguladı.Giresunspor maçını kazanmalarının gerektiğini ifade eden Denizli, şunları kaydetti:"İlk karşılaşmada elde edilen skoru bir yana bırakacağız, önümüzde yeni bir hedef var. Tek bir maç olarak düşünüp öyle hazırlanacağız ve bu şehre düşündüklerimizi yaşatmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Taraftarımızın, mübarek ramazan ayında iftar saatine denk gelecek maçta, takımımızı yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Taraftarımız, bize gereken her türlü desteği veriyor, pazartesi günü de yanımızda olacaklar, biz de onlara beklediklerini sunacağız."Denizli, Giresunspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Ruud Boffin'in tedavisine devam edildiğini ifade etti.
- Eskişehirspor Teknik Direktörü Denizli:"İlk karşılaşmada elde edilen skoru bir yana bırakacağız, önümüzde yeni bir hedef var. Bu şehre düşündüklerimizi yaşatmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız"


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, TFF 1. Lig play-off yarı final rövanşında 29 Mayıs'ta sahalarında yapacakları Giresunspor maçında, ilk karşılaşmadaki 3-3'lük skora bakmadan mücadele edeceklerini bildirdi.

Denizli, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, rakip sahadan avantajlı döndükleri skora güvenerek, rehavete kapılmamaları gerektiğini vurguladı.

Giresunspor maçını kazanmalarının gerektiğini ifade eden Denizli, şunları kaydetti:

"İlk karşılaşmada elde edilen skoru bir yana bırakacağız, önümüzde yeni bir hedef var. Tek bir maç olarak düşünüp öyle hazırlanacağız ve bu şehre düşündüklerimizi yaşatmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Taraftarımızın, mübarek ramazan ayında iftar saatine denk gelecek maçta, takımımızı yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Taraftarımız, bize gereken her türlü desteği veriyor, pazartesi günü de yanımızda olacaklar, biz de onlara beklediklerini sunacağız."

Denizli, Giresunspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Ruud Boffin'in tedavisine devam edildiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.