pendik escort bayan
ak

Eskişehir'den Kısa Kısa

29.08.2016 - 17:33, Güncelleme: 29.08.2016 - 17:33
 

Eskişehir'den Kısa Kısa

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkez Odunpazarı ilçe Belediyesi Aşevi, yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkez Odunpazarı ilçe Belediyesi Aşevi, yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını kabul ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kurban bağışı yapmak isteyen hayırsever vatandaşların, Erenköy Mahallesi 2. Arabacılar Caddesi'nde bulunan aşevine şahsen başvuruda bulunabilecekleri belirtildi. Açıklamada, banka aracılığı ile bağışta bulunmak isteyen vatandaşların ise Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Girişimcilik Şubesi TR130001002277385589765018 nolu hesaba bağış yapabilecekleri kaydedildi. - Çocuklar Eskişehir Atlı Spor Kulübünde eğitim aldı Eskişehir merkez Odunpazarı ilçe Belediyesi Emek Oyuncak Kütüphanesi ile Ihlamurkent Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Eskişehir Atlı Spor Kulübünde eğitimi aldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, çocuklara hayvan sevgisi aşılamak amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. Gerçekleşen etkinlikte, minik öğrenciler atların beslenme ve bakımıyla ilgili bilgiler alarak, atları yakından tanıma fırsatı yakaladı. - Tepebaşı Belediyesi'nden yeni stada destek Tepebaşı Belediyesi fen işleri ekiplerinin, Eskişehirspor'un devam eden yeni stadının yapım çalışmalarına destek verdiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, seyircisi ile buluşmak için gün sayan Eskişehirspor'un yeni stadyumunun stat çevresinde yol açma ve düzenleme çalışmaları belediye ekiplerince gerçekleştiriyor. Eskişehir Spor Kulübü ile koordineli olarak belediye ekiplerinin ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalara devam edeceklerini belirtilen açıklamada, Eskişehir takımına başarı dileklerine yer verildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkez Odunpazarı ilçe Belediyesi Aşevi, yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkez Odunpazarı ilçe Belediyesi Aşevi, yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını kabul ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kurban bağışı yapmak isteyen hayırsever vatandaşların, Erenköy Mahallesi 2. Arabacılar Caddesi'nde bulunan aşevine şahsen başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.

Açıklamada, banka aracılığı ile bağışta bulunmak isteyen vatandaşların ise Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Girişimcilik Şubesi TR130001002277385589765018 nolu hesaba bağış yapabilecekleri kaydedildi.

- Çocuklar Eskişehir Atlı Spor Kulübünde eğitim aldı

Eskişehir merkez Odunpazarı ilçe Belediyesi Emek Oyuncak Kütüphanesi ile Ihlamurkent Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Eskişehir Atlı Spor Kulübünde eğitimi aldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, çocuklara hayvan sevgisi aşılamak amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdi.

Gerçekleşen etkinlikte, minik öğrenciler atların beslenme ve bakımıyla ilgili bilgiler alarak, atları yakından tanıma fırsatı yakaladı.

- Tepebaşı Belediyesi'nden yeni stada destek

Tepebaşı Belediyesi fen işleri ekiplerinin, Eskişehirspor'un devam eden yeni stadının yapım çalışmalarına destek verdiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, seyircisi ile buluşmak için gün sayan Eskişehirspor'un yeni stadyumunun stat çevresinde yol açma ve düzenleme çalışmaları belediye ekiplerince gerçekleştiriyor.

Eskişehir Spor Kulübü ile koordineli olarak belediye ekiplerinin ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalara devam edeceklerini belirtilen açıklamada, Eskişehir takımına başarı dileklerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.