pendik escort bayan
ak

Eskişehir'den Kısa Kısa

19.07.2018 - 17:23, Güncelleme: 19.07.2018 - 17:23
 

Eskişehir'den Kısa Kısa

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi gençlik merkezleri tarafından düzenlenen sabun tasarımı eğitimlerinin 23 kursiyerin katılımıyla sürdüğü bildirildi.Belediyeden...

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi gençlik merkezleri tarafından düzenlenen sabun tasarımı eğitimlerinin 23 kursiyerin katılımıyla sürdüğü bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, gençlik merkezleri tarafından düzenlenen yaz dönemi kursları kapsamında gerçekleştirilen sabun tasarımı eğitimlerinin 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde devam ettiği kaydedildi.Kursiyerlerin sabundan çiçek figürleri ürettiği ifade edilen açıklamada:"Akran eğitim modeliyle planlanan ve uzmanlar tarafından düzenlenen eğitimlerde 4 hafta geride kalırken, katılımcılar el becerilerini geliştiriyor. Eğitimler sona erdiğinde sabunlara şekil vererek lale, gül, papatya gibi çiçek motifleri oluşturabilecek."- Evlerine kavuştular Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan hayvanat bahçesinin, şehir turizmine verdiği katkının yanı sıra yaralanan, hastalanan ve zor durumda olan yabani hayvanların da tedavilerini üstlenmeye devam ettiği bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşlar tarafından bulunan ve Orman ve Su İşleri Eskişehir Şube Müdürlüğü ekiplerince ilçelerden alınan kuşların tedavi ve bakımı Eskişehir Hayvanat Bahçesi personeli tarafından yapılarak kuşların doğal hayatlarına geri dönmesinin sağlandığı belirtildi.Açıklamada, Orman ve Su İşleri Eskişehir Şube Müdürlüğü koruma ekiplerinin ilçelerden aldığı ebabil, gümüş martı ve iki kerkenez kuşunun Hayvanat Bahçesi Müdürlüğü personeli tarafından doğada yaşama kabiliyeti kazandırılarak kendi yaşam alanlarına salındığını kaydedildi.- BEBKA toplantısı Eskişehir'de yapıldıBursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) aylık yönetim kurulu toplantısı, Eskişehir'de gerçekleştirildi.Kent merkezindeki bir otelde düzenlenen toplantıya Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Tahir Büyükakın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim ve ilgililer katıldı. Son dönemde bölgeye yönelik çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, ajansın bundan sonra yürüteceği projeler görüşüldü. Ayrıca toplantıda, 2018 Fizibilite Desteği ve Teknik Destek Programları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı, gündem maddeleri üzerindeki konuların görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi gençlik merkezleri tarafından düzenlenen sabun tasarımı eğitimlerinin 23 kursiyerin katılımıyla sürdüğü bildirildi.Belediyeden...

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi gençlik merkezleri tarafından düzenlenen sabun tasarımı eğitimlerinin 23 kursiyerin katılımıyla sürdüğü bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, gençlik merkezleri tarafından düzenlenen yaz dönemi kursları kapsamında gerçekleştirilen sabun tasarımı eğitimlerinin 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde devam ettiği kaydedildi.

Kursiyerlerin sabundan çiçek figürleri ürettiği ifade edilen açıklamada:

"Akran eğitim modeliyle planlanan ve uzmanlar tarafından düzenlenen eğitimlerde 4 hafta geride kalırken, katılımcılar el becerilerini geliştiriyor. Eğitimler sona erdiğinde sabunlara şekil vererek lale, gül, papatya gibi çiçek motifleri oluşturabilecek."

- Evlerine kavuştular

Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan hayvanat bahçesinin, şehir turizmine verdiği katkının yanı sıra yaralanan, hastalanan ve zor durumda olan yabani hayvanların da tedavilerini üstlenmeye devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşlar tarafından bulunan ve Orman ve Su İşleri Eskişehir Şube Müdürlüğü ekiplerince ilçelerden alınan kuşların tedavi ve bakımı Eskişehir Hayvanat Bahçesi personeli tarafından yapılarak kuşların doğal hayatlarına geri dönmesinin sağlandığı belirtildi.

Açıklamada, Orman ve Su İşleri Eskişehir Şube Müdürlüğü koruma ekiplerinin ilçelerden aldığı ebabil, gümüş martı ve iki kerkenez kuşunun Hayvanat Bahçesi Müdürlüğü personeli tarafından doğada yaşama kabiliyeti kazandırılarak kendi yaşam alanlarına salındığını kaydedildi.

- BEBKA toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) aylık yönetim kurulu toplantısı, Eskişehir'de gerçekleştirildi.

Kent merkezindeki bir otelde düzenlenen toplantıya Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Tahir Büyükakın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim ve ilgililer katıldı.

Son dönemde bölgeye yönelik çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, ajansın bundan sonra yürüteceği projeler görüşüldü.

Ayrıca toplantıda, 2018 Fizibilite Desteği ve Teknik Destek Programları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı, gündem maddeleri üzerindeki konuların görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.