pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'den Kısa Kısa

23.12.2016 - 15:03, Güncelleme: 23.12.2016 - 15:03
 

Eskişehir'den Kısa Kısa

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, sabah saatlerinde başlayan kar yağışından etkilenen caddeleri temizleme...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, sabah saatlerinde başlayan kar yağışından etkilenen caddeleri temizleme çalışması devam ediyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri Atatürk Bulvarı, Taşköprü Caddesi ve Öğretmenler Caddesi'nde karla kaplanan kaldırımları, düşme ve kayma tehlikesine karşı küreklerle temizledi. Yetkililer, caddelerde başlatılan kar küreme ve temizleme çalışmalarının kış mevsimi boyunca sürdürüleceğini belirtti.- Odunpazarı ilçesinde karla mücadele Odunpazarı Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı nedeniyle çalışmalarını hızlandırdı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri, okullar, hastaneler, camiler, huzurevleri ve kamu kurumlarının çevresinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Belediye yetkilileri, Eskişehir halkının, kar yağışından ve oluşan buzlanmadan etkilenmemeleri için çalışmaların devam ettiğini belirterek, vatandaşların sorunlarını, şikayetlerini ve isteklerini Odunpazarı Belediyesi Halk Masası'na bildirebilecekleri kaydetti.- Seyitgazi ilçesinde karla mücadeleSeyitgazi Belediyesi, kar yağışının artmasıyla çalışmalarını hızlandırdı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yoğun kar yağışından dolayı vatandaş ve sürücülerin mağdur olmaması için belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, karla mücadelede gerekli tedbiri ve hazırlıkları önceden tamamladıklarını bildirdi.Tüm araç ve ekipmanların karla mücadele çalışmalarını ilçe merkezi, ana arterler, mahallelerde sürdüğünü ifade eden Kalın, vatandaşların mağdur olmaması için "gece gündüz" demeden hizmet vermeye devam ettiklerini kaydetti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, sabah saatlerinde başlayan kar yağışından etkilenen caddeleri temizleme...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, sabah saatlerinde başlayan kar yağışından etkilenen caddeleri temizleme çalışması devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri Atatürk Bulvarı, Taşköprü Caddesi ve Öğretmenler Caddesi'nde karla kaplanan kaldırımları, düşme ve kayma tehlikesine karşı küreklerle temizledi.

Yetkililer, caddelerde başlatılan kar küreme ve temizleme çalışmalarının kış mevsimi boyunca sürdürüleceğini belirtti.

- Odunpazarı ilçesinde karla mücadele

Odunpazarı Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı nedeniyle çalışmalarını hızlandırdı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri, okullar, hastaneler, camiler, huzurevleri ve kamu kurumlarının çevresinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye yetkilileri, Eskişehir halkının, kar yağışından ve oluşan buzlanmadan etkilenmemeleri için çalışmaların devam ettiğini belirterek, vatandaşların sorunlarını, şikayetlerini ve isteklerini Odunpazarı Belediyesi Halk Masası'na bildirebilecekleri kaydetti.

- Seyitgazi ilçesinde karla mücadele

Seyitgazi Belediyesi, kar yağışının artmasıyla çalışmalarını hızlandırdı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yoğun kar yağışından dolayı vatandaş ve sürücülerin mağdur olmaması için belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, karla mücadelede gerekli tedbiri ve hazırlıkları önceden tamamladıklarını bildirdi.

Tüm araç ve ekipmanların karla mücadele çalışmalarını ilçe merkezi, ana arterler, mahallelerde sürdüğünü ifade eden Kalın, vatandaşların mağdur olmaması için "gece gündüz" demeden hizmet vermeye devam ettiklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.