pendik escort bayan
ak

Eskişehir'den Kısa Kısa

03.12.2016 - 16:48, Güncelleme: 03.12.2016 - 16:48
 

Eskişehir'den Kısa Kısa

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı'nın her ay düzenli olarak düzenlediği mahalle danışma...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı'nın her ay düzenli olarak düzenlediği mahalle danışma toplantısına katıldı.AK Parti Eskişehir Milletvekili Karacan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle teşkilatının katıldığı Tunalı ve Kumlubel Mahallesi Danışma toplantısında, mahallelerin sıkıntıları konuşularak çözüm arandı. Karacan, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'ye, parti davasına gönül veren kişilerin bir araya geldiğini belirterek, "Güzel ülkemiz 15 Temmuz'da dünyaya gücünü nasıl gösterdi işte bu bizim ülkemizi nasıl koruduğumuzun, sevdiğimizin göstergesiydi." ifadelerine yer verdi.Karacan, daha sonra mahalle sakinlerinin sıkıntıları dinleyip, not aldı.- İstiklal Marşı işaret diliyle okundu3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, İstiklal Marşı işaret diliyle okundu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde, Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, SOMET Zihinsel Gelişim Derneği, GÖRSEM Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Sevgi Umutları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliğiyle etkinlik düzenlendi. Etkinlik, OMEK İşaret Dili Kursu öğrencilerinin İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okumasıyla başladı.Etkinlik süresince konuşmalarda işaret dili ile çeviri yapıldığı bildirildi. Etkinlikte ayrıca, Zihinsel Engelli çocukların çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan fotoğraf galerisi ve el emekleri ile yaptıkları ürünler sergilendi.Etkinliğe, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, engelliler ve vatandaşlar katıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı'nın her ay düzenli olarak düzenlediği mahalle danışma...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı'nın her ay düzenli olarak düzenlediği mahalle danışma toplantısına katıldı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Karacan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle teşkilatının katıldığı Tunalı ve Kumlubel Mahallesi Danışma toplantısında, mahallelerin sıkıntıları konuşularak çözüm arandı.

Karacan, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'ye, parti davasına gönül veren kişilerin bir araya geldiğini belirterek, "Güzel ülkemiz 15 Temmuz'da dünyaya gücünü nasıl gösterdi işte bu bizim ülkemizi nasıl koruduğumuzun, sevdiğimizin göstergesiydi." ifadelerine yer verdi.

Karacan, daha sonra mahalle sakinlerinin sıkıntıları dinleyip, not aldı.


- İstiklal Marşı işaret diliyle okundu

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, İstiklal Marşı işaret diliyle okundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde, Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, SOMET Zihinsel Gelişim Derneği, GÖRSEM Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Sevgi Umutları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliğiyle etkinlik düzenlendi.

Etkinlik, OMEK İşaret Dili Kursu öğrencilerinin İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okumasıyla başladı.

Etkinlik süresince konuşmalarda işaret dili ile çeviri yapıldığı bildirildi.

Etkinlikte ayrıca, Zihinsel Engelli çocukların çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan fotoğraf galerisi ve el emekleri ile yaptıkları ürünler sergilendi.

Etkinliğe, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, engelliler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.