pendik escort bayan
ak

Eskişehir'den Kısa Kısa

11.11.2016 - 13:33, Güncelleme: 11.11.2016 - 13:33
 

Eskişehir'den Kısa Kısa

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından, "Ata'nın sevdiği şarkılar" adlı konser düzenlendi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından, "Ata'nın sevdiği şarkılar" adlı konser düzenlendi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi.Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdulkadir Adar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Engin Çakmak'ın da katıldığı konsere, vatandaşlar ilgi gösterdi.- "Sevgi Eli Uzatıyoruz" projesiBüyükşehir Belediyesinin evden çıkamayan yaşlı, hasta ve engellilere yönelik ücretsiz evde bakım hizmetlerine devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Sosyal Yardım Hizmetleri Şube Müdürlüğü geçtiğimiz aylarda başlattığı "Sevgi Eli Uzatıyoruz" isimli projesinde yüzden fazla ihtiyacı olan vatandaşa ücretsiz bakım hizmeti veriyor. Saç kesimi, bakımı, tırnak bakımı, saç ve sakal tıraşı gibi hizmetlerin verildiği projeden, yaş ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşlar faydalanabiliyor.Yetkililer evden çıkamayacak durumda olan vatandaşların 0535 106 62 91 numarasını arayarak bu hizmetten faydalanmak için kendileri ile iletişime geçebileceklerini belirtti. - Bisiklet Derneği'nden Başkanı Ataç'a plaket Eskişehir Bisiklet Derneği bugüne kadar kendilerine verdiği desteklerden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a teşekkür plaketi verdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Dernek Başkanı Hülya Avdan, Başkan Yardımcısı Kübra Aşan ve Sayman Naime Karapaça, 23-25 Eylül'de gerçekleşen Bozdağ bisiklet turu ve 2-5 Kasım'daki Eskişehir Bisiklet buluşmalarında verdiği desteklerden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'a teşekkür plaketi verdi.Ayrıca Dernek üyeleri, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen ve Genç Bank projesi olarak hazırlanan Bisiklet Kılavuzu'nu Başkan Ataç'a takdim etti.- "10 Kasım Özel Programı"Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk Oyunları ve Tiyatro Topluluğu, Atatürk'ün ölümünün 78. yılında "10 Kasım Özel Programı" için sahne aldı.Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'ndeki oyunun yönetmenliğini Hafize Erdoğan, ses ve ışık düzenlemesini Zeynep Kayamaz yaptı. Cumhuriyetin nasıl kazanıldığı ve yaşanan zorlukların anlatıldığı oyunu çok sayıda davetli izledi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından, "Ata'nın sevdiği şarkılar" adlı konser düzenlendi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından, "Ata'nın sevdiği şarkılar" adlı konser düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdulkadir Adar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Engin Çakmak'ın da katıldığı konsere, vatandaşlar ilgi gösterdi.

- "Sevgi Eli Uzatıyoruz" projesi

Büyükşehir Belediyesinin evden çıkamayan yaşlı, hasta ve engellilere yönelik ücretsiz evde bakım hizmetlerine devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Sosyal Yardım Hizmetleri Şube Müdürlüğü geçtiğimiz aylarda başlattığı "Sevgi Eli Uzatıyoruz" isimli projesinde yüzden fazla ihtiyacı olan vatandaşa ücretsiz bakım hizmeti veriyor.

Saç kesimi, bakımı, tırnak bakımı, saç ve sakal tıraşı gibi hizmetlerin verildiği projeden, yaş ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşlar faydalanabiliyor.

Yetkililer evden çıkamayacak durumda olan vatandaşların 0535 106 62 91 numarasını arayarak bu hizmetten faydalanmak için kendileri ile iletişime geçebileceklerini belirtti.

- Bisiklet Derneği'nden Başkanı Ataç'a plaket

Eskişehir Bisiklet Derneği bugüne kadar kendilerine verdiği desteklerden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a teşekkür plaketi verdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Dernek Başkanı Hülya Avdan, Başkan Yardımcısı Kübra Aşan ve Sayman Naime Karapaça, 23-25 Eylül'de gerçekleşen Bozdağ bisiklet turu ve 2-5 Kasım'daki Eskişehir Bisiklet buluşmalarında verdiği desteklerden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'a teşekkür plaketi verdi.

Ayrıca Dernek üyeleri, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen ve Genç Bank projesi olarak hazırlanan Bisiklet Kılavuzu'nu Başkan Ataç'a takdim etti.

- "10 Kasım Özel Programı"

Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk Oyunları ve Tiyatro Topluluğu, Atatürk'ün ölümünün 78. yılında "10 Kasım Özel Programı" için sahne aldı.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'ndeki oyunun yönetmenliğini Hafize Erdoğan, ses ve ışık düzenlemesini Zeynep Kayamaz yaptı.

Cumhuriyetin nasıl kazanıldığı ve yaşanan zorlukların anlatıldığı oyunu çok sayıda davetli izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.