pendik escort bayan
ak

Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonu

25.03.2017 - 00:38, Güncelleme: 25.03.2017 - 00:38
 

Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele ve Özel Harekat Şubesi ekiplerinin yanı sıra 150 polisin katıldığı operasyonda yakalanan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Mahkemeye çıkarılan bu kişilerden Engin E. (41), Ramazan Ç. (30), Şahin G. (31) ve Raif K. (29) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Erkan Y. (41) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Eskişehir'de, 23 Mart'ta İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, daha önce belirlenen 11 adrese operasyon düzenlenmiş ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 5 kişiyi gözaltına almıştı. Operasyonda 5 ruhsatsız pompalı tüfek, tüfeklere ait 27 kartuş, bir kurusıkı tabanca, 5 tabanca mermisi, bir kılıç ve 2,5 gram esrar ele geçirilmişti.
Uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele ve Özel Harekat Şubesi ekiplerinin yanı sıra 150 polisin katıldığı operasyonda yakalanan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan bu kişilerden Engin E. (41), Ramazan Ç. (30), Şahin G. (31) ve Raif K. (29) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Erkan Y. (41) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eskişehir'de, 23 Mart'ta İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, daha önce belirlenen 11 adrese operasyon düzenlenmiş ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 5 kişiyi gözaltına almıştı. Operasyonda 5 ruhsatsız pompalı tüfek, tüfeklere ait 27 kartuş, bir kurusıkı tabanca, 5 tabanca mermisi, bir kılıç ve 2,5 gram esrar ele geçirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.