pendik escort bayan
ak

Eskişehir'deki Uyuşturucu Davasında Karar

20.12.2018 - 12:33, Güncelleme: 20.12.2018 - 12:33
 

Eskişehir'deki Uyuşturucu Davasında Karar

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan tutuklu 3 sanık, 12 yıl 6 ay ile 22 yıl 17 ay 7 gün arasında değişen hapis cezasına çarptırıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3 tutuklu sanığa 12 yıl 6 ay ile 22 yıl 17 ay 7 gün arasında değişen hapis cezası verildi.3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanıklar Müslüm Karahan, Erol Koçak ve Yalçın Aslan ile avukatları hazır bulundu. Suçlamaları reddeden sanıklar, tahliye ve beraat talebinde bulundu. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Yalçın Aslan'ı "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 12 yıl 6 ay hapse mahkum etti. Sanıklardan Müslüm Karahan'a 18 yıl 9 ay hapis cezası veren heyet, tutuklu sanık Erol Koçak'ı ise 22 yıl 17 ay 7 gün hapisle cezalandırdı. Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla emniyet güçlerince takibe alınan 3 kişi geçen yıl gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.
Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan tutuklu 3 sanık, 12 yıl 6 ay ile 22 yıl 17 ay 7 gün arasında değişen hapis cezasına çarptırıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3 tutuklu sanığa 12 yıl 6 ay ile 22 yıl 17 ay 7 gün arasında değişen hapis cezası verildi.

3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanıklar Müslüm Karahan, Erol Koçak ve Yalçın Aslan ile avukatları hazır bulundu.

Suçlamaları reddeden sanıklar, tahliye ve beraat talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Yalçın Aslan'ı "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 12 yıl 6 ay hapse mahkum etti.

Sanıklardan Müslüm Karahan'a 18 yıl 9 ay hapis cezası veren heyet, tutuklu sanık Erol Koçak'ı ise 22 yıl 17 ay 7 gün hapisle cezalandırdı.

Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla emniyet güçlerince takibe alınan 3 kişi geçen yıl gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.