pendik escort bayan
ak

Eskişehir'deki Uyuşturucu Davası

17.12.2018 - 12:18, Güncelleme: 17.12.2018 - 12:18
 

Eskişehir'deki Uyuşturucu Davası

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan 5 tutuklu sanığın tahliye ve beraat talepleri reddedildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 5 tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanıklar Baran Güzelgün, Doğukan Uyar, Kurtuluş Güzelgün, suça sürüklenen çocuk O.Ö. ve Volkan Battal ile avukatları hazır bulundu.İddiaları kabul etmeyen sanıklar, tahliye ve beraat talebinde bulundu. Duruşmada tanık olarak dinlenilen Mehmet Uslu, geçmişte uyuşturucu kullandığını fakat şu an tedavi gördüğünü dile getirerek "Huzurda bulunan Baran isimli şahıstan bin liralık bonzai satın almıştım. Kullandığımda bonzai olmadığını anladım. Yanında bir kadın vardı ama kim olduğunu bilmiyorum. Diğer sanıkları tanımıyorum." dedi. Mahkeme heyeti, davayı karara bağlamak üzere duruşmayı 9 Ocak'a erteledi.Ocak ayında Zafer Mahallesi Gündüzler Sokak'ta ikamet ve çevresinde uyuşturucu satıldığı iddiasıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, gözaltına alınan 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.
Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan 5 tutuklu sanığın tahliye ve beraat talepleri reddedildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 5 tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.

1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanıklar Baran Güzelgün, Doğukan Uyar, Kurtuluş Güzelgün, suça sürüklenen çocuk O.Ö. ve Volkan Battal ile avukatları hazır bulundu.

İddiaları kabul etmeyen sanıklar, tahliye ve beraat talebinde bulundu.

Duruşmada tanık olarak dinlenilen Mehmet Uslu, geçmişte uyuşturucu kullandığını fakat şu an tedavi gördüğünü dile getirerek "Huzurda bulunan Baran isimli şahıstan bin liralık bonzai satın almıştım. Kullandığımda bonzai olmadığını anladım. Yanında bir kadın vardı ama kim olduğunu bilmiyorum. Diğer sanıkları tanımıyorum." dedi.

Mahkeme heyeti, davayı karara bağlamak üzere duruşmayı 9 Ocak'a erteledi.

Ocak ayında Zafer Mahallesi Gündüzler Sokak'ta ikamet ve çevresinde uyuşturucu satıldığı iddiasıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, gözaltına alınan 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.