pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'deki Trafik Kazaları Mobese Kameralarına Yansıdı

19.10.2017 - 16:33, Güncelleme: 19.10.2017 - 16:33
 

Eskişehir'deki Trafik Kazaları Mobese Kameralarına Yansıdı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de geçen ay yaşanan trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de geçen ay yaşanan trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne ait kent merkezindeki MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde, kamyon, otomobil ve motosikletlerin karıştığı hasarlı ve yaralamalı trafik kazaları yer aldı. Görüntülerde, dikkatsizlik sonucu yaşanan başka kazalar da bulunuyor.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şu görüşlere yer verildi:"Eskişehir'de meydana gelen trafik kazaları incelendiğinde kazaların, yandan çarpma, yayaya çarpma, arkadan çarpma ve devrilme, savrulma şeklinde meydana geldiği anlaşılmaktadır. Trafiğin daha güvenli hale gelmesi için, sürücülerin dikkatli olmaları, özellikle okul önlerinde öğrencilerin yolun karşısına geçişlerinde yol vermeleri, hız limitlerine riayet ederek, hızlı araç kullanmamaları, kırmızı ışıklı trafik işaretlerine uymaları, trafik işaret ve levhalarına dikkat etmeleri önem arz etmektedir. Yayaların da üst veya yaya geçitlerini kullanmaları, bunların olmadığı yerlerde görüşün açık olduğu köşe başlarından dikkatli bir şekilde yolun karşısına geçmeleri gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki, uyulan her kural bi̇zi̇ hayata bağlar."
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de geçen ay yaşanan trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de geçen ay yaşanan trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne ait kent merkezindeki MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde, kamyon, otomobil ve motosikletlerin karıştığı hasarlı ve yaralamalı trafik kazaları yer aldı. Görüntülerde, dikkatsizlik sonucu yaşanan başka kazalar da bulunuyor.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Eskişehir'de meydana gelen trafik kazaları incelendiğinde kazaların, yandan çarpma, yayaya çarpma, arkadan çarpma ve devrilme, savrulma şeklinde meydana geldiği anlaşılmaktadır. Trafiğin daha güvenli hale gelmesi için, sürücülerin dikkatli olmaları, özellikle okul önlerinde öğrencilerin yolun karşısına geçişlerinde yol vermeleri, hız limitlerine riayet ederek, hızlı araç kullanmamaları, kırmızı ışıklı trafik işaretlerine uymaları, trafik işaret ve levhalarına dikkat etmeleri önem arz etmektedir. Yayaların da üst veya yaya geçitlerini kullanmaları, bunların olmadığı yerlerde görüşün açık olduğu köşe başlarından dikkatli bir şekilde yolun karşısına geçmeleri gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki, uyulan her kural bi̇zi̇ hayata bağlar."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.