pendik escort bayan
ak

Eskişehir'deki Sosyal Medyadan Terör Propagandası İddiası

02.02.2018 - 11:18, Güncelleme: 02.02.2018 - 11:18
 

Eskişehir'deki Sosyal Medyadan Terör Propagandası İddiası

Zeytin Dalı Harekatı'na karşı sosyal medyadan bölücü ve kışkırtıcı paylaşımlar ile terör örgütü propagandası yaptıkları belirlenen 5 zanlıdan biri tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Zeytin Dalı Harekatı'na karşı sosyal medyadan bölücü ve kışkırtıcı paylaşımlar ile terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 zanlıdan biri tutuklandı.Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na karşı sosyal medya hesaplarında bölücü ve kışkırtıcı paylaşımlar yapanların yakalanması için başlatılan soruşturma kapsamında 31 Ocak'ta gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı."Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama, Cumhurbaşkanına hakaret, terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yapmak" suçlarını işledikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden Sinan N. tutuklandı.Şüphelilerden 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Serbest bırakılanlar arasındaki HDP Tepebaşı ilçe Yönetim Kurulu Üyesi B.G'nin sağlık sorunlarının bulunduğu öğrenildi.
Zeytin Dalı Harekatı'na karşı sosyal medyadan bölücü ve kışkırtıcı paylaşımlar ile terör örgütü propagandası yaptıkları belirlenen 5 zanlıdan biri tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Zeytin Dalı Harekatı'na karşı sosyal medyadan bölücü ve kışkırtıcı paylaşımlar ile terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 zanlıdan biri tutuklandı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na karşı sosyal medya hesaplarında bölücü ve kışkırtıcı paylaşımlar yapanların yakalanması için başlatılan soruşturma kapsamında 31 Ocak'ta gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama, Cumhurbaşkanına hakaret, terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yapmak" suçlarını işledikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden Sinan N. tutuklandı.

Şüphelilerden 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Serbest bırakılanlar arasındaki HDP Tepebaşı ilçe Yönetim Kurulu Üyesi B.G'nin sağlık sorunlarının bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.