pendik escort bayan
ak

Eskişehir'deki Gasp İddiası

22.06.2018 - 22:53, Güncelleme: 22.06.2018 - 22:53
 

Eskişehir'deki Gasp İddiası

Akaryakıt istasyonunda görevli muhasebeci ve şoförün bankaya götürdükleri 307 bin lirayı silah zoruyla gasbeden 3 kişiden biri olan polis memuru Enver B. tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de akaryakıt istasyonunda görevli muhasebeci ve şoförün, bankaya götürdükleri 307 bin lirayı silah zoruyla gasbettiği öne sürülen 3 kişiden biri tutuklandı.Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki akaryakıt istasyonundan bankaya para götüren muhasebeci Betül Töral ile şoför Mehmet Cem Sabancı'yı 18 Haziran'da araçlarında silah zoruyla etkisiz hale getirdikten sonra 307 bin lirayı gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Kütahya Emniyet Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenilen Enver B. (40), kayınbiraderi Yasin P. (35) ve kaçtıkları aracın sahibi Muhittin Y. adliyeye sevk edildi.Zanlılardan polis memuru Enver B. tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Akaryakıt istasyonunda görevli muhasebeci ve şoförün bankaya götürdükleri 307 bin lirayı silah zoruyla gasbeden 3 kişiden biri olan polis memuru Enver B. tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de akaryakıt istasyonunda görevli muhasebeci ve şoförün, bankaya götürdükleri 307 bin lirayı silah zoruyla gasbettiği öne sürülen 3 kişiden biri tutuklandı.

Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki akaryakıt istasyonundan bankaya para götüren muhasebeci Betül Töral ile şoför Mehmet Cem Sabancı'yı 18 Haziran'da araçlarında silah zoruyla etkisiz hale getirdikten sonra 307 bin lirayı gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenilen Enver B. (40), kayınbiraderi Yasin P. (35) ve kaçtıkları aracın sahibi Muhittin Y. adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan polis memuru Enver B. tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.