pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'deki Fuhuş Operasyonu

17.12.2017 - 09:48, Güncelleme: 17.12.2017 - 09:48
 

Eskişehir'deki Fuhuş Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü: "Eskişehir merkezli olmak üzere Konya ve Kocaeli'nde düzenlenen operasyonlarda masaj salonlarında fuhuş yaptıran 11 şüpheli yakalanmıştır "

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan 3 aylık çalışma neticesinde birçok masaj salonunda fuhuş yapıldığının tespit edildiği belirtildi.İl Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla "Bal Tuzağı-1" operasyonun düzenlendiği kaydedilen açıklamada, "Eskişehir merkezli olmak üzere Konya ve Kocaeli'nde düzenlenen operasyonlarda masaj salonlarında fuhuş yaptıran 11 şüpheli yakalanmıştır. Yakalanan şüpheliler ve bu salonlarda fuhuş yaptıkları belirlenen 14 mağdur kadın gerekli adli işlemler için Emniyet Müdürlüğüne getirilmiştir." ifadesi kullanıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü: "Eskişehir merkezli olmak üzere Konya ve Kocaeli'nde düzenlenen operasyonlarda masaj salonlarında fuhuş yaptıran 11 şüpheli yakalanmıştır "

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan 3 aylık çalışma neticesinde birçok masaj salonunda fuhuş yapıldığının tespit edildiği belirtildi.

İl Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla "Bal Tuzağı-1" operasyonun düzenlendiği kaydedilen açıklamada, "Eskişehir merkezli olmak üzere Konya ve Kocaeli'nde düzenlenen operasyonlarda masaj salonlarında fuhuş yaptıran 11 şüpheli yakalanmıştır. Yakalanan şüpheliler ve bu salonlarda fuhuş yaptıkları belirlenen 14 mağdur kadın gerekli adli işlemler için Emniyet Müdürlüğüne getirilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.