pendik escort bayan
ak

Eskişehir'deki Fetö/pdy Davasında Karar

01.03.2019 - 13:13, Güncelleme: 01.03.2019 - 13:13
 

Eskişehir'deki Fetö/pdy Davasında Karar

Terör örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle yargılanan 6 sanıktan 5'i 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı, diğerinin beraatine hükmedildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de FETÖ/PDY üyesi oldukları iddiasıyla yargılanan 6 sanıktan 5'ine 6 yıl 3'er ay hapis cezası verildi.4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada FETÖ'nün emniyet yapılanmasında yer aldıkları öne sürülen 6 tutuksuz sanık ile avukatları hazır bulundu. Son sözleri sorulan sanıklar, suçlamaları reddederek beraatlerini talep etti.Sanıklardan Süleyman G, "Örgüt üyesi değilim. 17-25 Aralık sonrası bu yapıyla tüm bağımı kopardım. Zaten örgütün listelerinde de adım 'Ulaşılamayan' diye kodlanmıştır. Beraatimi istiyorum." dedi.Mehmet Sıddık Atak ise örgüt üyesi olan meslektaşları ile sadece iş nedeniyle görüştüğünü ileri sürerek, "Personel arasında birçok arkadaşla görüşüyoruz. Bu, örgütün oyunu. Bu, bir fişleme operasyonudur. Benim terör örgütüyle alakam yok. Yıllarca tehdit edildim. 2017'de Başbakan'a hakaret ettiğime dair iftiralar atılarak şahsıma dava açıldı ama aklandım. Altyapısız terörist olmaz. Benim hiçbir bağım, altyapım yok." diye konuştu.Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıklardan Ramazan Karaşahin, Davut Çankaya, Mehmet Sıddık Atak, Osman Bahadır Sırlı ve Halime Civelek'i 6 yıl 3'er ay hapisle cezalandırdı. Heyet, Süleyman G'nin ise beraatine hükmetti.
Terör örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle yargılanan 6 sanıktan 5'i 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı, diğerinin beraatine hükmedildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de FETÖ/PDY üyesi oldukları iddiasıyla yargılanan 6 sanıktan 5'ine 6 yıl 3'er ay hapis cezası verildi.

4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada FETÖ'nün emniyet yapılanmasında yer aldıkları öne sürülen 6 tutuksuz sanık ile avukatları hazır bulundu.

Son sözleri sorulan sanıklar, suçlamaları reddederek beraatlerini talep etti.

Sanıklardan Süleyman G, "Örgüt üyesi değilim. 17-25 Aralık sonrası bu yapıyla tüm bağımı kopardım. Zaten örgütün listelerinde de adım 'Ulaşılamayan' diye kodlanmıştır. Beraatimi istiyorum." dedi.

Mehmet Sıddık Atak ise örgüt üyesi olan meslektaşları ile sadece iş nedeniyle görüştüğünü ileri sürerek, "Personel arasında birçok arkadaşla görüşüyoruz. Bu, örgütün oyunu. Bu, bir fişleme operasyonudur. Benim terör örgütüyle alakam yok. Yıllarca tehdit edildim. 2017'de Başbakan'a hakaret ettiğime dair iftiralar atılarak şahsıma dava açıldı ama aklandım. Altyapısız terörist olmaz. Benim hiçbir bağım, altyapım yok." diye konuştu.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıklardan Ramazan Karaşahin, Davut Çankaya, Mehmet Sıddık Atak, Osman Bahadır Sırlı ve Halime Civelek'i 6 yıl 3'er ay hapisle cezalandırdı.

Heyet, Süleyman G'nin ise beraatine hükmetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.