pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'deki Fetö/pdy Davası

25.09.2018 - 16:53, Güncelleme: 25.09.2018 - 16:53
 

Eskişehir'deki Fetö/pdy Davası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında açılan davada yargılanan tutuklu...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında açılan davada yargılanan tutuklu sanığın tahliye ve beraat talebi reddedildi.Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın ikinci duruşmasında, tutuklu sanık Hasan K. (32) ile avukatı hazır bulundu.Duruşmada, sanığın örgütün Afyonkarahisar'da bir termal otelde il imamlarının tanıştırılması adı altında düzenlediği toplantıya katıldığı, ByLock kullandığı, Zaman gazetesine el konulmasının ardından Eskişehir Adliyesi önünde yapılan gösterilere katıldığı iddiasıyla hazırlanan iddianameye karşı savunması istenildi.Suçlamaları kabul etmeyen sanık Hasan K, "Adliye önündeki eyleme katıldığım doğrudur. Bu durumu yasal bir hak olarak görmüştüm. Herhangi bir örgütsel talimat almadım. Ailem mağdur durumda. Tahliyemi istiyorum." dedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 1 Kasım'a erteledi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında açılan davada yargılanan tutuklu...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında açılan davada yargılanan tutuklu sanığın tahliye ve beraat talebi reddedildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın ikinci duruşmasında, tutuklu sanık Hasan K. (32) ile avukatı hazır bulundu.

Duruşmada, sanığın örgütün Afyonkarahisar'da bir termal otelde il imamlarının tanıştırılması adı altında düzenlediği toplantıya katıldığı, ByLock kullandığı, Zaman gazetesine el konulmasının ardından Eskişehir Adliyesi önünde yapılan gösterilere katıldığı iddiasıyla hazırlanan iddianameye karşı savunması istenildi.

Suçlamaları kabul etmeyen sanık Hasan K, "Adliye önündeki eyleme katıldığım doğrudur. Bu durumu yasal bir hak olarak görmüştüm. Herhangi bir örgütsel talimat almadım. Ailem mağdur durumda. Tahliyemi istiyorum." dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 1 Kasım'a erteledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.