pendik escort bayan
ak

Eskişehir'deki Fetö/pdy Davası

17.07.2018 - 13:08, Güncelleme: 17.07.2018 - 13:08
 

Eskişehir'deki Fetö/pdy Davası

3'ü tutuklu 21 sanığın tahliye ve beraat talepleri reddedildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 3'ü tutuklu 21 sanığın yargılanmasına devam edildi. Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar Faruk Ural, Oktay Adana ve Yusuf Aras ile 18 tutuksuz sanık ve avukatları hazır bulundu. Savunmalarını yapan sanıklar, haklarındaki suçlamaları reddederek, tahliye ve beraatlerini istedi. İddia makamı ise 20 sanığın "terör örgütü üyesi olmak", ilk duruşmada etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak isteyen, terör örgütü elebaşının kendisine kullandığı atleti hediye ettiğini itiraf eden tutuklu sanık Oktay Adana'nın ise "terör örgütü yöneticisi olmak" suçlarından cezalandırılmasını talep etti.Sanıkların taleplerini reddeden mahkeme heyeti, duruşmayı karar için 5 Eylül'e erteledi.
3'ü tutuklu 21 sanığın tahliye ve beraat talepleri reddedildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 3'ü tutuklu 21 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar Faruk Ural, Oktay Adana ve Yusuf Aras ile 18 tutuksuz sanık ve avukatları hazır bulundu.

Savunmalarını yapan sanıklar, haklarındaki suçlamaları reddederek, tahliye ve beraatlerini istedi.

İddia makamı ise 20 sanığın "terör örgütü üyesi olmak", ilk duruşmada etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak isteyen, terör örgütü elebaşının kendisine kullandığı atleti hediye ettiğini itiraf eden tutuklu sanık Oktay Adana'nın ise "terör örgütü yöneticisi olmak" suçlarından cezalandırılmasını talep etti.

Sanıkların taleplerini reddeden mahkeme heyeti, duruşmayı karar için 5 Eylül'e erteledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.