pendik escort bayan
ak

Eskişehir'deki Deaş Operasyonu

28.10.2016 - 14:43, Güncelleme: 28.10.2016 - 14:43
 

Eskişehir'deki Deaş Operasyonu

Vali Çelik:- "Başarılı bir operasyondu. Şehrimizin düzenini hep birlikte sağlayacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Eskişehir ve Ankara'da düzenlenen operasyonda eylem hazırlığında oldukları belirlenen 3 terör örgütü DEAŞ mensubunun yakalanmasına ilişkin, "Başarılı bir operasyondu. Şehrimizin düzenini hep birlikte sağlayacağız." dedi.Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinin koordinesinde, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyon neticesinde terör örgütü üyelerinin başarılı şekilde yakalandığını söyledi.Aramalarda patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildiğini belirten Çelik, "İlimizin ve ülkemizin huzuru bizim için son derece önemli. Emniyet teşkilatı, jandarma teşkilatı ve istihbarat teşkilatı, son derece özverili çalışıp görevlerini layıkıyla icra ediyor. Yapılan operasyon da bu amaca yöneliktir. Başarılı bir operasyondu. Vatandaşlarımızı da duyarlı olmaya davet ediyorum. Şehrimizin düzenini hep birlikte sağlayacağız." diye konuştu.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, özel harekat ekiplerinin destek verdiği eş zamanlı operasyonda S.K. ve Ö.B'yi Eskişehir'de, O.T'yi Ankara'da gözaltına almış, şüphelilerin yakalandığı adreslerde yapılan aramalarda bomba yapımında kullanılan düzenekler ve örgütsel doküman ele geçirilmişti.
Vali Çelik:- "Başarılı bir operasyondu. Şehrimizin düzenini hep birlikte sağlayacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Eskişehir ve Ankara'da düzenlenen operasyonda eylem hazırlığında oldukları belirlenen 3 terör örgütü DEAŞ mensubunun yakalanmasına ilişkin, "Başarılı bir operasyondu. Şehrimizin düzenini hep birlikte sağlayacağız." dedi.

Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinin koordinesinde, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyon neticesinde terör örgütü üyelerinin başarılı şekilde yakalandığını söyledi.

Aramalarda patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildiğini belirten Çelik, "İlimizin ve ülkemizin huzuru bizim için son derece önemli. Emniyet teşkilatı, jandarma teşkilatı ve istihbarat teşkilatı, son derece özverili çalışıp görevlerini layıkıyla icra ediyor. Yapılan operasyon da bu amaca yöneliktir. Başarılı bir operasyondu. Vatandaşlarımızı da duyarlı olmaya davet ediyorum. Şehrimizin düzenini hep birlikte sağlayacağız." diye konuştu.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, özel harekat ekiplerinin destek verdiği eş zamanlı operasyonda S.K. ve Ö.B'yi Eskişehir'de, O.T'yi Ankara'da gözaltına almış, şüphelilerin yakalandığı adreslerde yapılan aramalarda bomba yapımında kullanılan düzenekler ve örgütsel doküman ele geçirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.