pendik escort bayan
ak

Eskişehir'deki Cinayet

22.08.2017 - 17:28, Güncelleme: 22.08.2017 - 17:28
 

Eskişehir'deki Cinayet

Parkta cesedi bulunan emekli memurun katil zanlısı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, bir parkta cesedi bulunan 62 yaşındaki emekli memurun katil zanlıları oldukları öne sürülen 3 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Şirintepe Mahallesi Saraçoğlu Sokak'taki Havacılar Parkı'nda 19 Ağustos'ta Selami Turfan'ı öldürdükleri iddiasıyla Cinayet Gasp Büro Amirliği ekiplerince dün yakalanan Kenan E, Fatih Ş, ve Mustafa G. ile bu kişileri evlerinde saklayan Mesut K. ve Kadir A. emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.Zanlılar Kenan E, Fatih Ş, ve Mustafa G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Mesut K. ile Kadir A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Parkta cesedi bulunan emekli memurun katil zanlısı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, bir parkta cesedi bulunan 62 yaşındaki emekli memurun katil zanlıları oldukları öne sürülen 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Şirintepe Mahallesi Saraçoğlu Sokak'taki Havacılar Parkı'nda 19 Ağustos'ta Selami Turfan'ı öldürdükleri iddiasıyla Cinayet Gasp Büro Amirliği ekiplerince dün yakalanan Kenan E, Fatih Ş, ve Mustafa G. ile bu kişileri evlerinde saklayan Mesut K. ve Kadir A. emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar Kenan E, Fatih Ş, ve Mustafa G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Mesut K. ile Kadir A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.