pendik escort bayan
ak

Eskişehir'deki Bıçaklı Kavga

26.06.2018 - 11:23, Güncelleme: 26.06.2018 - 11:23
 

Eskişehir'deki Bıçaklı Kavga

Kentte bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı bıçaklı kavgaya karıştığı iddia edilen zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişinin öldüğü, bir kişinin ağır yaralandığı kavgaya karıştığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 21 Haziran'da Büyükdere Mahallesi Topuzlu Sokak'ta Ejder As'ın (35) öldüğü, Emre Karakuş'un (25) ise ağır yaralandığı olayla ilgili başlattığı çalışma kapsamında kavgaya karıştığı belirlenen Bedirhan A'yı yakaladı.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kavgada ağır yaralanan Karakuş'un tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Kentte bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı bıçaklı kavgaya karıştığı iddia edilen zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişinin öldüğü, bir kişinin ağır yaralandığı kavgaya karıştığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 21 Haziran'da Büyükdere Mahallesi Topuzlu Sokak'ta Ejder As'ın (35) öldüğü, Emre Karakuş'un (25) ise ağır yaralandığı olayla ilgili başlattığı çalışma kapsamında kavgaya karıştığı belirlenen Bedirhan A'yı yakaladı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kavgada ağır yaralanan Karakuş'un tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.