pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Zorunlu Kış Lastiği Denetimi

16.12.2017 - 11:18, Güncelleme: 16.12.2017 - 11:18
 

Eskişehir'de Zorunlu Kış Lastiği Denetimi

Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan araçlarda kış lastiği takma zorunluluğu uygulaması kapsamında otobüs terminali çıkışında trafik ekiplerince denetim gerçekleştirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan araçlarda kış lastiği takma zorunluluğu uygulaması çerçevesinde Eskişehir'de trafik ekiplerince denetim yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, otogar çıkışında yaptığı kontrollerde, lastiklerin diş derinliklerini ve kış ayları için üretildiklerini belirten logolara sahip olup olmadıklarını denetledi.Yetkililer, yıllık 250 bin aracın çıkış yaptığı Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, kontrollerin ve denetimlerin aralıksız sürdüğünü bildirdiler.
Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan araçlarda kış lastiği takma zorunluluğu uygulaması kapsamında otobüs terminali çıkışında trafik ekiplerince denetim gerçekleştirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan araçlarda kış lastiği takma zorunluluğu uygulaması çerçevesinde Eskişehir'de trafik ekiplerince denetim yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, otogar çıkışında yaptığı kontrollerde, lastiklerin diş derinliklerini ve kış ayları için üretildiklerini belirten logolara sahip olup olmadıklarını denetledi.

Yetkililer, yıllık 250 bin aracın çıkış yaptığı Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, kontrollerin ve denetimlerin aralıksız sürdüğünü bildirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.