pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de "Yaşam Boyu" Sergisi

23.10.2016 - 14:28, Güncelleme: 23.10.2016 - 14:28
 

Eskişehir'de "Yaşam Boyu" Sergisi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, seramik sanatçısı Zehra Çobanlı'nın önderliğinde eğitim alan katılımcıların çalışmalarının...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, seramik sanatçısı Zehra Çobanlı'nın önderliğinde eğitim alan katılımcıların çalışmalarının yer aldığı "Yaşam Boyu" sergisini sanatseverlerin izlenimine sundu. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Çağdaş Cam Sanatları Müzesi'nde açılışı yapılan sergide 25 katılımcının 100'den fazla seramik ve resim çalışması yer aldı.Serginin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir'in sanat dolu bir kent olduğunu ifade ederek emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür etti. Açılışa Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi çalışanları, sergide eserleri bulunan katımcılar ve aileleri ile çok sayıda sanatsever katıldı.Sergi, 22 Kasım'a kadar açık kalacak.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, seramik sanatçısı Zehra Çobanlı'nın önderliğinde eğitim alan katılımcıların çalışmalarının...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, seramik sanatçısı Zehra Çobanlı'nın önderliğinde eğitim alan katılımcıların çalışmalarının yer aldığı "Yaşam Boyu" sergisini sanatseverlerin izlenimine sundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Çağdaş Cam Sanatları Müzesi'nde açılışı yapılan sergide 25 katılımcının 100'den fazla seramik ve resim çalışması yer aldı.

Serginin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir'in sanat dolu bir kent olduğunu ifade ederek emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür etti.

Açılışa Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi çalışanları, sergide eserleri bulunan katımcılar ve aileleri ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Sergi, 22 Kasım'a kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.