pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Yankesicilik Operasyonu

20.04.2019 - 13:38, Güncelleme: 20.04.2019 - 13:38
 

Eskişehir'de Yankesicilik Operasyonu

Kent merkezinde iki ayrı yankesicilik olayının şüphelisi, polisin düzenlediği operasyonda yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yankesicilik yöntemiyle hırsızlık yaptığı iddia edilen kadın gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Sütlüce ve Mamure mahallelerindeki iki ayrı yankesicilik olayıyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak, hırsızlık olayının şüphelisi Çiğdem K'yi saklandığı evde yakaladı. Hakkında Eskişehir Sulh ve Ağır Ceza Mahkemelerince 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Çiğdem K. gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Kent merkezinde iki ayrı yankesicilik olayının şüphelisi, polisin düzenlediği operasyonda yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yankesicilik yöntemiyle hırsızlık yaptığı iddia edilen kadın gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Sütlüce ve Mamure mahallelerindeki iki ayrı yankesicilik olayıyla ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak, hırsızlık olayının şüphelisi Çiğdem K'yi saklandığı evde yakaladı.

Hakkında Eskişehir Sulh ve Ağır Ceza Mahkemelerince 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Çiğdem K. gözaltına alındı.

Zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.