pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Uyuşturucu Satıcılarına Hapis Cezası

29.05.2019 - 10:03, Güncelleme: 29.05.2019 - 10:03
 

Eskişehir'de Uyuşturucu Satıcılarına Hapis Cezası

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan 9 sanıktan 5'ine 12 yıl 6 ay ile 13 yıl 1 ay 15 gün arasında hapis cezaları verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla haklarında dava açılan 9 sanıktan 5'i 12 yıl 6 ay ile 13 yıl 1 ay 15 gün arasında hapis cezalarına çarptırıldı.Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına 4'ü tutuklu 9 sanık ile avukatları katıldı.Son sözleri sorulan sanıklar, pişman olduklarını belirterek tahliye ve beraat talebinde bulundu.Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Gökhan Tiftik'i (27) "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 13 yıl 1 ay 15 gün hapisle cezalandırdı.Heyet, diğer tutuklu sanıklar Yeliz Tür (29), Kenan Dalkıran (25) ve Fikret Dalkıran (51) ile tutuksuz yargılananlardan Nazlı Tür'e (19) de 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verdi.Tutuksuz 4 sanığın ise beraatine hükmedildi.Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince geçen yıl düzenlenen operasyonda yakalanan zanlılardan 4'ü tutuklanmış, 5'i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan 9 sanıktan 5'ine 12 yıl 6 ay ile 13 yıl 1 ay 15 gün arasında hapis cezaları verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla haklarında dava açılan 9 sanıktan 5'i 12 yıl 6 ay ile 13 yıl 1 ay 15 gün arasında hapis cezalarına çarptırıldı.

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına 4'ü tutuklu 9 sanık ile avukatları katıldı.

Son sözleri sorulan sanıklar, pişman olduklarını belirterek tahliye ve beraat talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Gökhan Tiftik'i (27) "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 13 yıl 1 ay 15 gün hapisle cezalandırdı.

Heyet, diğer tutuklu sanıklar Yeliz Tür (29), Kenan Dalkıran (25) ve Fikret Dalkıran (51) ile tutuksuz yargılananlardan Nazlı Tür'e (19) de 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verdi.

Tutuksuz 4 sanığın ise beraatine hükmedildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince geçen yıl düzenlenen operasyonda yakalanan zanlılardan 4'ü tutuklanmış, 5'i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.