pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

25.09.2017 - 11:23, Güncelleme: 25.09.2017 - 11:23
 

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Narkotim ekipleri, kent merkezinde düzenlediği iki ayrı operasyonda 3 kişiyi yakaladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına aldı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı Narkotim ekipleri, kent merkezinde daha önceden belirlenen iki ayrı noktaya operasyon düzenledi.Operasyonlarda gözaltına alınan Zafer G. (30) Berkem G. (38) ve Muhittin Ö'ye ait araçlarda ve üzerilerinde, 92 gram skunk, 252 sentetik uyuşturucu hap, 9 gram metamfetamin ele geçirildi.Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.
Narkotim ekipleri, kent merkezinde düzenlediği iki ayrı operasyonda 3 kişiyi yakaladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı Narkotim ekipleri, kent merkezinde daha önceden belirlenen iki ayrı noktaya operasyon düzenledi.

Operasyonlarda gözaltına alınan Zafer G. (30) Berkem G. (38) ve Muhittin Ö'ye ait araçlarda ve üzerilerinde, 92 gram skunk, 252 sentetik uyuşturucu hap, 9 gram metamfetamin ele geçirildi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.