pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

15.05.2017 - 14:08, Güncelleme: 15.05.2017 - 14:08
 

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Mihalıççık ilçesinde düzenlenen operasyonda 5 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.İstanbul'dan Eskişehir'e uyuşturucu madde getirileceği yönünde bilgi alan ekipler, ilçe girişinde bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirildi.Ekipler, uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen U.U. ile bu şüpheliden uyuşturucu temin ettikleri belirlenen Y.Ç, E.G, E.Y. ve G'yi gözaltına aldı.
Mihalıççık ilçesinde düzenlenen operasyonda 5 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

İstanbul'dan Eskişehir'e uyuşturucu madde getirileceği yönünde bilgi alan ekipler, ilçe girişinde bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Ekipler, uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen U.U. ile bu şüpheliden uyuşturucu temin ettikleri belirlenen Y.Ç, E.G, E.Y. ve G'yi gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.