pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

03.07.2019 - 15:13, Güncelleme: 03.07.2019 - 15:13
 

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Polisin düzenlediği operasyonda 3 zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen iki şüpheli ile bu kişilerden madde temin eden bir şüpheli yakalandı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda 4,32 gram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), hassas terazi ve iki öğütücü aparat ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Polisin düzenlediği operasyonda 3 zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen iki şüpheli ile bu kişilerden madde temin eden bir şüpheli yakalandı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda 4,32 gram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), hassas terazi ve iki öğütücü aparat ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.