pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

20.02.2019 - 10:03, Güncelleme: 20.02.2019 - 10:03
 

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 10 zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 10 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narko Tim ekipleri, önceden belirlenen adreslere düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 10 şüpheliyi yakaladı.Gözaltına alınan zanlıların üstünde ve araçlarında yapılan aramalarda, 9 kilo 660 gram esrar ve 32,25 gram sentetik uyuşturucu ile bir tabanca ve 10 mermi ele geçirildi.Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden ikisi adliyeye sevk edildi, diğerleri serbest bırakıldı.
Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 10 zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 10 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narko Tim ekipleri, önceden belirlenen adreslere düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 10 şüpheliyi yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların üstünde ve araçlarında yapılan aramalarda, 9 kilo 660 gram esrar ve 32,25 gram sentetik uyuşturucu ile bir tabanca ve 10 mermi ele geçirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden ikisi adliyeye sevk edildi, diğerleri serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.