pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

17.09.2017 - 12:18, Güncelleme: 17.09.2017 - 12:18
 

Eskişehir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Otomobilin bisikletlilere çarpması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı

ESKİŞEHİR (AA - Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İbrahim Aldemir (24) idaresindeki 26 SA 326 plakalı otomobil, Büyükdere Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bisikletliler Samet Sevinç (29) ve Muhittin Gençer'e (60) çarptı.Kazada yaralanan sürücü Aldemir, araçtaki Rahime Baştürk (18) ile bisikletliler Samet Sevinç ve Muhittin Gençer, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Samet Sevinç, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Otomobilin bisikletlilere çarpması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı

ESKİŞEHİR (AA - Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İbrahim Aldemir (24) idaresindeki 26 SA 326 plakalı otomobil, Büyükdere Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bisikletliler Samet Sevinç (29) ve Muhittin Gençer'e (60) çarptı.

Kazada yaralanan sürücü Aldemir, araçtaki Rahime Baştürk (18) ile bisikletliler Samet Sevinç ve Muhittin Gençer, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Samet Sevinç, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.