pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Tır İle Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 2 Yaralı

06.07.2017 - 19:03, Güncelleme: 06.07.2017 - 19:03
 

Eskişehir'de Tır İle Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 2 Yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, tır ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, tır ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Mustafa K. idaresindeki 26 VD 153 plakalı tır, Sivrihisar-Eskişehir karayolundaki köprülü kavşakta, Furkan Kaplan'ın kullandığı 38 YF 102 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Kaplan ile Ali Çolak olay yerinde yaşamını yitirdi.Yaralanan Osman Ekinci ile kimliği henüz belirlemeyen bir kişi, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı.Kaplan ve Çolak'ın cenazeleri, incelemenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.Tır şoförü Mustafa K. gözaltına alındı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, tır ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, tır ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mustafa K. idaresindeki 26 VD 153 plakalı tır, Sivrihisar-Eskişehir karayolundaki köprülü kavşakta, Furkan Kaplan'ın kullandığı 38 YF 102 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Kaplan ile Ali Çolak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yaralanan Osman Ekinci ile kimliği henüz belirlemeyen bir kişi, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kaplan ve Çolak'ın cenazeleri, incelemenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Tır şoförü Mustafa K. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.