pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Terör Örgütü Pkk/kck Davası

15.09.2017 - 17:33, Güncelleme: 15.09.2017 - 17:33
 

Eskişehir'de Terör Örgütü Pkk/kck Davası

Terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı ve törör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla yargılanan 17 sanık hakim karşısına çıktı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptıkları ve terör örgütüne üye oldukları iddiasıyla hakkında dava açılan 8'i tutuklu 17 sanığın yargılanmasına başlandı. 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada, tutuklu sanıklar Enver Tek, Malik Bağlars, Mustafa Karataş, Barış Kılınç, Mehmet Emin Sırça, Dilan Aydın, Havva Özcan, İzzettin Altun ve tutuksuz sanıklar Azat Günay, Ozan Devrim Yay, Ömer Aslan, Ahmet Etike, Ömer Öztürk, Songül Tekay, Güneş Yavuz, Osman Altun, Dilan Aslan ve avukatları hazır bulundu. İddianamedeki suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, haklarında tahliye ve beraat kararı verilmesini istedi. 2 gün süren duruşmanın sonunda mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tahliyesine karar verdi.Heyet, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 12 Aralık'a erteledi.
Terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı ve törör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla yargılanan 17 sanık hakim karşısına çıktı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptıkları ve terör örgütüne üye oldukları iddiasıyla hakkında dava açılan 8'i tutuklu 17 sanığın yargılanmasına başlandı.

4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada, tutuklu sanıklar Enver Tek, Malik Bağlars, Mustafa Karataş, Barış Kılınç, Mehmet Emin Sırça, Dilan Aydın, Havva Özcan, İzzettin Altun ve tutuksuz sanıklar Azat Günay, Ozan Devrim Yay, Ömer Aslan, Ahmet Etike, Ömer Öztürk, Songül Tekay, Güneş Yavuz, Osman Altun, Dilan Aslan ve avukatları hazır bulundu.

İddianamedeki suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, haklarında tahliye ve beraat kararı verilmesini istedi.

2 gün süren duruşmanın sonunda mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tahliyesine karar verdi.

Heyet, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 12 Aralık'a erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.