pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

24.04.2017 - 21:23, Güncelleme: 24.04.2017 - 21:23
 

Eskişehir'de Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı.Alınan bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'ndeki bir alışveriş...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı.Alınan bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezi önünde yürüyen Erdal B, S.Ç'nin silahlı saldırısına uğradı.Ayağından yaralanan Erdal B, vatandaşların haber verdiği 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Erdal B, buradaki müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan şüpheli S.Ç'yi, Uluönder Mahallesi İsmet İnönü 2 Caddesi'nde suç aleti tabanca ile yakaladı.Soruşturma sürdürülüyor.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı.Alınan bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'ndeki bir alışveriş...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezi önünde yürüyen Erdal B, S.Ç'nin silahlı saldırısına uğradı.

Ayağından yaralanan Erdal B, vatandaşların haber verdiği 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Erdal B, buradaki müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan şüpheli S.Ç'yi, Uluönder Mahallesi İsmet İnönü 2 Caddesi'nde suç aleti tabanca ile yakaladı.

Soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.