pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

09.12.2018 - 15:18, Güncelleme: 09.12.2018 - 15:18
 

Eskişehir'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

İki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3'ü silahla 4 kişi yaralandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Uluönder Mahallesi'nde yaşayan ve aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Metin Tiftik, Ahmet Kıllıoğlu ve 13 yaşındaki Ö.K. av tüfeğiyle, Refiye Tiftik ise darbedilerek yaralandı.Yaralı 4 kişi 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Ö.K. ile Ahmet Kıllıoğlu'nun hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen zanlılar H.T. (53) ve Y.T'yi (27) yakaladı. Zanlıların emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.
İki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3'ü silahla 4 kişi yaralandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Uluönder Mahallesi'nde yaşayan ve aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Metin Tiftik, Ahmet Kıllıoğlu ve 13 yaşındaki Ö.K. av tüfeğiyle, Refiye Tiftik ise darbedilerek yaralandı.

Yaralı 4 kişi 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Ö.K. ile Ahmet Kıllıoğlu'nun hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen zanlılar H.T. (53) ve Y.T'yi (27) yakaladı. Zanlıların emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.