pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

03.07.2018 - 10:28, Güncelleme: 03.07.2018 - 10:28
 

Eskişehir'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Fevziçakmak Mahallesi'nde yaşayan Eren...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Fevziçakmak Mahallesi'nde yaşayan Eren Y, Kamile Y, Burcu B, Hakkı B. ile aralarında husumet bulunan Birol, Şenol, Şevket ve Cem Ö. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Birol, Şenol, Şevket ve Cem Ö. pompalı tüfekle aralarında husumet bulunan aile bireylerine ateş ederek, kaçtı.Yaralanan, Eren Y, Kamile Y, Burcu B. ve Hakkı B, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yunus Emre Devlet ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı. Silahlı kavgaya karışan 4 şüpheli, Asayiş ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Fevziçakmak Mahallesi'nde yaşayan Eren...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Fevziçakmak Mahallesi'nde yaşayan Eren Y, Kamile Y, Burcu B, Hakkı B. ile aralarında husumet bulunan Birol, Şenol, Şevket ve Cem Ö. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Birol, Şenol, Şevket ve Cem Ö. pompalı tüfekle aralarında husumet bulunan aile bireylerine ateş ederek, kaçtı.

Yaralanan, Eren Y, Kamile Y, Burcu B. ve Hakkı B, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yunus Emre Devlet ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı. Silahlı kavgaya karışan 4 şüpheli, Asayiş ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.

Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.