pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Sığınmacı Çocuklar Parkta Eğlendi

Siyaset 14.09.2017 - 15:33, Güncelleme: 14.09.2017 - 15:33
 

Eskişehir'de Sığınmacı Çocuklar Parkta Eğlendi

Tepebaşı Kaymakamlığı SYDV'nin desteğiyle düzenlenen etkinlikte, sığınmacı ve Türk çocuklar birlikte oyun oynadı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen etkinlikte, Türk ve sığınmacı çocuklar parkta eğlendi.Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı ile Bahçelievler Muhtarlığınca, Şehit Kıdemli Yarbay Suat Coşkun Alp Parkı'nda çocuklar için etkinlik düzenlendi.Sığınmacı ve Türk çocukların birlikte oynadığı parkta, resim ve müzik etkinlikleri de gerçekleştirildi.SYDV Müdürü Tolga Gülmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle güzel bir etkinlikte yer almaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.Çeşitli nedenlerle Türkiye'ye sığınanlara yardım ettiklerini anlatan Gülmez, "Türk vatandaşlarımız ile sığınmacıların çocuklarının bir araya gelmesini destekliyoruz. Bu gibi etkinlerin sayısının artmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı Temsilcisi Mahir Doğan da sığınmacılarla ilgili olumsuz düşünceleri yıkmak istediklerini, çocukların bir araya gelmesinden mutlu olduklarını dile getirdi.Mahalle Muhtarı Sülbiye Bilal ise savaşlarda insanların hak etmediği durumlarla karşı karşıya kaldığını belirtti.Savaştan kaçarak Eskişehir'e gelenlere kucak açtıklarını, mahallelerinde birçok sığınmacının yaşadığını anlatan Bilal, "Sığınmacı çocuklar da savaş nedeniyle çok zor durumda. Muhtarlığımızın yanındaki parkta, Türk ve sığınmacı çocukları bir araya getirdik." diye konuştu.
Tepebaşı Kaymakamlığı SYDV'nin desteğiyle düzenlenen etkinlikte, sığınmacı ve Türk çocuklar birlikte oyun oynadı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen etkinlikte, Türk ve sığınmacı çocuklar parkta eğlendi.

Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı ile Bahçelievler Muhtarlığınca, Şehit Kıdemli Yarbay Suat Coşkun Alp Parkı'nda çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Sığınmacı ve Türk çocukların birlikte oynadığı parkta, resim ve müzik etkinlikleri de gerçekleştirildi.

SYDV Müdürü Tolga Gülmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle güzel bir etkinlikte yer almaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Çeşitli nedenlerle Türkiye'ye sığınanlara yardım ettiklerini anlatan Gülmez, "Türk vatandaşlarımız ile sığınmacıların çocuklarının bir araya gelmesini destekliyoruz. Bu gibi etkinlerin sayısının artmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı Temsilcisi Mahir Doğan da sığınmacılarla ilgili olumsuz düşünceleri yıkmak istediklerini, çocukların bir araya gelmesinden mutlu olduklarını dile getirdi.

Mahalle Muhtarı Sülbiye Bilal ise savaşlarda insanların hak etmediği durumlarla karşı karşıya kaldığını belirtti.

Savaştan kaçarak Eskişehir'e gelenlere kucak açtıklarını, mahallelerinde birçok sığınmacının yaşadığını anlatan Bilal, "Sığınmacı çocuklar da savaş nedeniyle çok zor durumda. Muhtarlığımızın yanındaki parkta, Türk ve sığınmacı çocukları bir araya getirdik." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.