pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Şehit Aileleri, Gazi Ve Yakınlarına İftar

18.05.2018 - 09:38, Güncelleme: 18.05.2018 - 09:38
 

Eskişehir'de Şehit Aileleri, Gazi Ve Yakınlarına İftar

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, şehit ve gazi yakınları onuruna iftar verdi.Vali Çakacak, kentteki bir otelde Eskişehir Valiliği ve...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, şehit ve gazi yakınları onuruna iftar verdi.Vali Çakacak, kentteki bir otelde Eskişehir Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, şehit ve gazi yakınlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.Programa, Vali Çakacak'ın yanı sıra Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Atilla Gülan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Adar, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ile şehit ve gazi yakınları katıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, şehit ve gazi yakınları onuruna iftar verdi.Vali Çakacak, kentteki bir otelde Eskişehir Valiliği ve...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, şehit ve gazi yakınları onuruna iftar verdi.

Vali Çakacak, kentteki bir otelde Eskişehir Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, şehit ve gazi yakınlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Programa, Vali Çakacak'ın yanı sıra Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Atilla Gülan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Adar, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.