pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Sağanak

28.07.2017 - 13:58, Güncelleme: 28.07.2017 - 13:58
 

Eskişehir'de Sağanak

Bazı caddeler su altında kaldı, hazırlıksız yakalananlar iş yerlerine sığındı, esnaf dükkanlarının çevresinde biriken suları temizlemeye çalıştı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkilendi.Kentte öğleden sonra etkili olan sağanak nedeniyle bazı caddeler su altında kaldı. Yağışa hazırlıksız yakalananlar, iş yerlerine sığındı. Bazı kent sakinleri, su birikintilerinin üzerinden atlamaya çalıştı. Çarşı esnafı, iş yerlerinin çevresinde biriken suları temizlemeye çalıştı.Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vidanjör yardımıyla rögarları açtı. Polis ekipleri de ani bastıran yağmur nedeniyle sıkışan trafiği düzenlemeye çalıştı.
Bazı caddeler su altında kaldı, hazırlıksız yakalananlar iş yerlerine sığındı, esnaf dükkanlarının çevresinde biriken suları temizlemeye çalıştı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkilendi.

Kentte öğleden sonra etkili olan sağanak nedeniyle bazı caddeler su altında kaldı. Yağışa hazırlıksız yakalananlar, iş yerlerine sığındı. Bazı kent sakinleri, su birikintilerinin üzerinden atlamaya çalıştı. Çarşı esnafı, iş yerlerinin çevresinde biriken suları temizlemeye çalıştı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vidanjör yardımıyla rögarları açtı. Polis ekipleri de ani bastıran yağmur nedeniyle sıkışan trafiği düzenlemeye çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.