pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Otel Yangını

22.05.2019 - 09:13, Güncelleme: 22.05.2019 - 09:13
 

Eskişehir'de Otel Yangını

Kent merkezindeki bir otelin mutfak bölümünde çıkan yangın hasara yol açtı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir kent merkezindeki bir otelde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Şeker Mahallesi Sivrihisar Caddesi'ndeki bir otelin üçüncü katındaki mutfak kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bu sırada otel müşterileri olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.İtfaiye ekiplerince söndürülen yangın, otelde hasara neden oldu.Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ergün Peker, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk ettiklerini söyledi.Alevlerin tamamen söndürüldüğünü belirten Peker, yangının çıkış nedeninin tespiti için çalışma başlattıklarını ifade etti.
Kent merkezindeki bir otelin mutfak bölümünde çıkan yangın hasara yol açtı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir kent merkezindeki bir otelde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Şeker Mahallesi Sivrihisar Caddesi'ndeki bir otelin üçüncü katındaki mutfak kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Bu sırada otel müşterileri olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

İtfaiye ekiplerince söndürülen yangın, otelde hasara neden oldu.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ergün Peker, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk ettiklerini söyledi.

Alevlerin tamamen söndürüldüğünü belirten Peker, yangının çıkış nedeninin tespiti için çalışma başlattıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.