pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de orman yangını

17.07.2016 - 02:13, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:13
 

Eskişehir'de orman yangını

Alpu ilçesinde çıkan orman yangınına 3 helikopter, 15 arazöz, çok sayıda itfaiye ve iş makinesiyle müdahale ediliyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Alpu ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alınmaya çalışılıyor.İlçeye bağlı Başören Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.İhbar üzerine olay yerine ekiplerini sevk eden Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, 3 helikopter, 15 arazöz, çok sayıda itfaiye aracı ve iş makineleriyle yangını kontrol altına almaya çalışıyor.Sarıçam ağaçlarının bulunduğu bölgeye, yerleşim birimlerinin yakın olması nedeniyle 112 Acil Servis ekipleri de gönderildi.
Alpu ilçesinde çıkan orman yangınına 3 helikopter, 15 arazöz, çok sayıda itfaiye ve iş makinesiyle müdahale ediliyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Alpu ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

İlçeye bağlı Başören Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine ekiplerini sevk eden Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, 3 helikopter, 15 arazöz, çok sayıda itfaiye aracı ve iş makineleriyle yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Sarıçam ağaçlarının bulunduğu bölgeye, yerleşim birimlerinin yakın olması nedeniyle 112 Acil Servis ekipleri de gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.