pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Organize Suç Örgütü Operasyonu

24.03.2017 - 13:18, Güncelleme: 24.03.2017 - 13:18
 

Eskişehir'de Organize Suç Örgütü Operasyonu

Kent merkezi ile Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda, organize suç örgütü üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Mahmudiye ve Çifteler ilçesinde, "gasp, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" gibi suçları işledikleri iddia edilen suç örgütü elebaşı C.E. ve üyelerinin yakalanması için çalışma başlattı.Ekipler, cumhuriyet savcılığından alınan izinle Eskişehir merkez ile Çifteler ve Mahmudiye'de örgüt üyelerinin bulunduğu belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Örgüt üyeleri S.T. (43), A.U. (30), E.K. (28) ve Y.S. (47) yakalandı. Örgüt elebaşı C.E. ile örgüt üyesi O.C. ise belirlenen adreslerde bulunamadı.Gözaltına alınan zanlıların evlerindeki arama ve kontrollerde 1 dolar, 2 flash bellek, 6 cep telefonu, birer kuru sıkıdan bozma tabanca, bilgisayar, fişek ve bıçak ele geçirildi.Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlıdan S.T. ve Y.S. tutuklandı, A.U. ve E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Güvenlik güçleri, örgüt elebaşı C.E. ile O.C'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Kent merkezi ile Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda, organize suç örgütü üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Mahmudiye ve Çifteler ilçesinde, "gasp, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" gibi suçları işledikleri iddia edilen suç örgütü elebaşı C.E. ve üyelerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, cumhuriyet savcılığından alınan izinle Eskişehir merkez ile Çifteler ve Mahmudiye'de örgüt üyelerinin bulunduğu belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Örgüt üyeleri S.T. (43), A.U. (30), E.K. (28) ve Y.S. (47) yakalandı. Örgüt elebaşı C.E. ile örgüt üyesi O.C. ise belirlenen adreslerde bulunamadı.

Gözaltına alınan zanlıların evlerindeki arama ve kontrollerde 1 dolar, 2 flash bellek, 6 cep telefonu, birer kuru sıkıdan bozma tabanca, bilgisayar, fişek ve bıçak ele geçirildi.

Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlıdan S.T. ve Y.S. tutuklandı, A.U. ve E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik güçleri, örgüt elebaşı C.E. ile O.C'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.