pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Okul Servislerine Denetim

20.09.2017 - 14:38, Güncelleme: 20.09.2017 - 14:38
 

Eskişehir'de Okul Servislerine Denetim

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde faaliyet gösteren öğrenci servislerine yönelik denetim...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde faaliyet gösteren öğrenci servislerine yönelik denetim yaptı. Trafik Tescil Şube ve Ulaşım Dairesi Trafik ekipleri, 250 okulda eğitim gören öğrencileri taşıyan bin 329 servis aracını, belirtilen kanun ve yönetmelik çerçevesinde denetlendi.Yapılan denetimlerde eksikliği tespit edilen araç sürücüsüne ilgili kanun kapsamında ceza yazıldı. Denetimlerin aralıksız süreceği bildirildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde faaliyet gösteren öğrenci servislerine yönelik denetim...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde faaliyet gösteren öğrenci servislerine yönelik denetim yaptı.

Trafik Tescil Şube ve Ulaşım Dairesi Trafik ekipleri, 250 okulda eğitim gören öğrencileri taşıyan bin 329 servis aracını, belirtilen kanun ve yönetmelik çerçevesinde denetlendi.

Yapılan denetimlerde eksikliği tespit edilen araç sürücüsüne ilgili kanun kapsamında ceza yazıldı.

Denetimlerin aralıksız süreceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.