pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de "Narko-metruk" Uygulaması

19.06.2018 - 16:38, Güncelleme: 19.06.2018 - 16:38
 

Eskişehir'de "Narko-metruk" Uygulaması

ESKİŞEHİR (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Eskişehir'de çok sayıda polisin katıldığı...

ESKİŞEHİR (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Eskişehir'de çok sayıda polisin katıldığı uygulamada metruk binalar denetlendi.Kentte uyuşturucu madde ticareti yapan ve bu kişilerden uyuşturucu madde temin eden kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, eş zamanlı denetim ve kontroller yaptı.Ekipler, narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 41 metruk binanın kontrolünü gerçekleştirdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Eskişehir'de çok sayıda polisin katıldığı...

ESKİŞEHİR (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Eskişehir'de çok sayıda polisin katıldığı uygulamada metruk binalar denetlendi.

Kentte uyuşturucu madde ticareti yapan ve bu kişilerden uyuşturucu madde temin eden kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, eş zamanlı denetim ve kontroller yaptı.

Ekipler, narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 41 metruk binanın kontrolünü gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.