pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Motosikletli 112 Ekibi Göreve Başladı

08.07.2019 - 15:53, Güncelleme: 08.07.2019 - 15:53
 

Eskişehir'de Motosikletli 112 Ekibi Göreve Başladı

Trafiğe kapalı alanlarda daha hızlı müdahale sağlamak amacıyla ileri sürüş eğitimi almış 8 kişilik ekip özel donanımlı motosikletleriyle görevlerine başladı - Haziran ayında 124 vakaya müdahale eden motosikletli ekibin hastaya ulaşması süresi 10 dakikanın

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de trafiğe kapalı alanlarda daha hızlı müdahale sağlamak amacıyla ileri sürüş eğitimi almış 8 kişilik 112 Acil Servis ekibi, özel donanımlı motosikletleriyle göreve başladı. Haziran ayında 124 vakaya müdahale eden motosikletli ambulansların hastaya ulaşması süresi ise 10 dakikanın altında düştü.İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge düzenlediği basın toplantısında, Eskişehir'de 32 istasyon ve 55 ambulansla hizmet verdiklerini belirterek, kent merkezindeki İsmet İnönü, Hamamyolu ve İkieylül Caddesi gibi trafiğe kapalı alanlarda daha etkin ilk müdahale için 2 motosikletli ambulansı kullandıklarını söyledi. Eskişehir Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala ise motosikletli ekiplerin geçen Haziran ayında 124 vakaya müdahale ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:"Eskişehir Motosiklet Ambulans Servisi haziran ayında 124 vakaya müdahale etti. 10 dakikalık altında ulaşım oranı yüzde 98'in üzerindedir. Şu anda trafiğe kapalı ve trafiğin yoğun olduğu alanlarda motosiklet ambulansımız hizmet veriyor. Bu ambulanslarımızda normal kara ambulanslarımızda bulunan tüm donanımlar var. 8 kişilik profesyonel ve ileri sürüş eğitimi alan bir ekiple hizmet veriyoruz. Motosikletlerimizde bir sağlık personeli ve 1 doktor yer alıyor. Arkadaşlarımız mesleklerinde son derece yetkin."
Trafiğe kapalı alanlarda daha hızlı müdahale sağlamak amacıyla ileri sürüş eğitimi almış 8 kişilik ekip özel donanımlı motosikletleriyle görevlerine başladı - Haziran ayında 124 vakaya müdahale eden motosikletli ekibin hastaya ulaşması süresi 10 dakikanın

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de trafiğe kapalı alanlarda daha hızlı müdahale sağlamak amacıyla ileri sürüş eğitimi almış 8 kişilik 112 Acil Servis ekibi, özel donanımlı motosikletleriyle göreve başladı.

Haziran ayında 124 vakaya müdahale eden motosikletli ambulansların hastaya ulaşması süresi ise 10 dakikanın altında düştü.

İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge düzenlediği basın toplantısında, Eskişehir'de 32 istasyon ve 55 ambulansla hizmet verdiklerini belirterek, kent merkezindeki İsmet İnönü, Hamamyolu ve İkieylül Caddesi gibi trafiğe kapalı alanlarda daha etkin ilk müdahale için 2 motosikletli ambulansı kullandıklarını söyledi.

Eskişehir Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala ise motosikletli ekiplerin geçen Haziran ayında 124 vakaya müdahale ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Eskişehir Motosiklet Ambulans Servisi haziran ayında 124 vakaya müdahale etti. 10 dakikalık altında ulaşım oranı yüzde 98'in üzerindedir. Şu anda trafiğe kapalı ve trafiğin yoğun olduğu alanlarda motosiklet ambulansımız hizmet veriyor. Bu ambulanslarımızda normal kara ambulanslarımızda bulunan tüm donanımlar var. 8 kişilik profesyonel ve ileri sürüş eğitimi alan bir ekiple hizmet veriyoruz. Motosikletlerimizde bir sağlık personeli ve 1 doktor yer alıyor. Arkadaşlarımız mesleklerinde son derece yetkin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.