pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Kumar Operasyonu

26.09.2017 - 12:38, Güncelleme: 26.09.2017 - 12:38
 

Eskişehir'de Kumar Operasyonu

Esnaf derneklerinde kumar oynayan 110 kişiye para cezası uygulandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 2 dernek binasında kumar oynadıkları belirlenen 110 kişiye 227'şer lira para cezası verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi bünyesinde oluşturulan özel ekip, Hoşnudiye ve İstiklal Mahallesi'nde faaliyet gösteren 2 esnaf derneğine, kumar oynatıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda, kumar oynadıkları belirlenen 110 kişi ile 2 dernek yöneticisi gözaltına alındı, tombala makinesi ve kumar ekipmanlarına el konuldu. Gözaltına alınan 110 kişi, 227'şer lira ceza verildikten sonra serbest bırakıldı. Dernek yöneticisi 2 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Esnaf derneklerinde kumar oynayan 110 kişiye para cezası uygulandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 2 dernek binasında kumar oynadıkları belirlenen 110 kişiye 227'şer lira para cezası verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi bünyesinde oluşturulan özel ekip, Hoşnudiye ve İstiklal Mahallesi'nde faaliyet gösteren 2 esnaf derneğine, kumar oynatıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, kumar oynadıkları belirlenen 110 kişi ile 2 dernek yöneticisi gözaltına alındı, tombala makinesi ve kumar ekipmanlarına el konuldu.

Gözaltına alınan 110 kişi, 227'şer lira ceza verildikten sonra serbest bırakıldı.

Dernek yöneticisi 2 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.