pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Kültür Sanat

Siyaset 21.05.2017 - 21:33, Güncelleme: 21.05.2017 - 21:33
 

Eskişehir'de Kültür Sanat

Eskişehir'de düzenlenen 7. Liseler arası Tiyatro Şenliği, oyuncu Rasim Öztekin, Süha ve Mana Uygur'un da katıldığı ödül töreniyle son buldu- Oyuncu Öztekin: - "Tiyatro, bir milletin aynasıdır. Gençlerimizin bu aynayı tutması umut verici. Umuyorum ki bu s

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen 7. Liseler arası Tiyatro Şenliği, oyuncu Rasim Öztekin, Süha Uygur ve Mana Uygur'un da katıldığı ödül töreniyle sona erdi. Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu'nun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları iş birliğinde 23 okulun katılımıyla, 25 Nisan'da başlayan şenliğin son gününde Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde ödül töreni düzenlendi.Ödül törenine katılan oyuncu Rasim Öztekin, gençlerin tiyatroya ilgisine hayran kaldığını belirterek, Eskişehir'in sanat kenti olduğunu ifade etti.Öztekin, "Bu gece burada olmaktan dolayı çok onurluyum. Tiyatro, bir milletin aynasıdır. Gençlerimizin bu aynayı tutması umut verici. Umuyorum ki bu salondan nice oyuncular çıkacak. Çıkmalı da. Gösterdiğiniz çabaya, emeğe, azme şahsım adına teşekkür ediyorum." diye konuştu. Usta tiyatro sanatçısı Nejat Uygur anısına düzenlenen programda ödül veren Süha ve Mana Uygur kardeşler de babaları adına hazırlanan filmi izlerken duygulandıklarını belirtti. Süha Uygur, babası Nejat Uygur için Eskişehir'in ayrı bir yerinin olduğunu vurgulayarak, "Rahmetli babam Eskişehir'i çok severdi. Arı sinemasının olduğu binayı her seferinde sorardı. Eskişehir'in tiyatroyu ne denli sevdiğini, desteklediğini her ortamda anlatırdı. Böyle bir gecede babamı yad etmiş olmaktan ve gençlerimize ödül veriyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in de katıldığı gecede, öğrencilere toplam 13 kategoride ödül verildi.
Eskişehir'de düzenlenen 7. Liseler arası Tiyatro Şenliği, oyuncu Rasim Öztekin, Süha ve Mana Uygur'un da katıldığı ödül töreniyle son buldu- Oyuncu Öztekin: - "Tiyatro, bir milletin aynasıdır. Gençlerimizin bu aynayı tutması umut verici. Umuyorum ki bu s

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen 7. Liseler arası Tiyatro Şenliği, oyuncu Rasim Öztekin, Süha Uygur ve Mana Uygur'un da katıldığı ödül töreniyle sona erdi.

Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu'nun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları iş birliğinde 23 okulun katılımıyla, 25 Nisan'da başlayan şenliğin son gününde Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde ödül töreni düzenlendi.

Ödül törenine katılan oyuncu Rasim Öztekin, gençlerin tiyatroya ilgisine hayran kaldığını belirterek, Eskişehir'in sanat kenti olduğunu ifade etti.

Öztekin, "Bu gece burada olmaktan dolayı çok onurluyum. Tiyatro, bir milletin aynasıdır. Gençlerimizin bu aynayı tutması umut verici. Umuyorum ki bu salondan nice oyuncular çıkacak. Çıkmalı da. Gösterdiğiniz çabaya, emeğe, azme şahsım adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Usta tiyatro sanatçısı Nejat Uygur anısına düzenlenen programda ödül veren Süha ve Mana Uygur kardeşler de babaları adına hazırlanan filmi izlerken duygulandıklarını belirtti.

Süha Uygur, babası Nejat Uygur için Eskişehir'in ayrı bir yerinin olduğunu vurgulayarak, "Rahmetli babam Eskişehir'i çok severdi. Arı sinemasının olduğu binayı her seferinde sorardı. Eskişehir'in tiyatroyu ne denli sevdiğini, desteklediğini her ortamda anlatırdı. Böyle bir gecede babamı yad etmiş olmaktan ve gençlerimize ödül veriyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in de katıldığı gecede, öğrencilere toplam 13 kategoride ödül verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.